ΠΑΕ ΑΕΚ οδηγίες: Τι πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοι πριν το ντέρμπι με τον Άρη

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΕ ΑΕΚ οδηγίες: Τι πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοι πριν το ντέρμπι με τον Άρη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ελένη Ριζάκη

ΠΑΕ ΑΕΚ οδηγίες: Η "κιτρινόμαυρη" διοίκηση εξέδωσε μέσω των social media της ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν οι οπαδοί της ομάδας μπροστά και κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Άρη.

29.10.2021 | 12:23

Σε ανακοίνωση στα social media προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ λίγο πριν το ντέρμπι με τον Άρη για την 8η αγωνιστική της Superleague, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο ΟΑΚΑ την Κυριακή στις 31 Οκτωβρίου. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, αναφερόμενη στους φιλάθλους της ομάδας, μέσω της ανακοίνωσής της τους έδωσε κάποιες οδηγίες για το ματσ, ζητώντας τους πρώτα και κύρια να προστατέψουν και να στηρίξουν την ομάδα.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ της ομάδας αναφέρει πως στόχος των οπαδών της ΑΕΚ πρέπει να είναι μόνο η στήριξη και η προστασία της ομάδας. Επίσης παρακινεί τους φιλάθλους να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μόνο ηλεκτρονικά, ενώ τους προτρέπει να μη χρησιμοποιήσουν καπνογόνα και λέιζερ στο ματσ με τον Άρη την Κυριακή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Επιστρέφουμε δυναμικά -κοντά στην ΑΕΚ- στον κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη (ΟΑΚΑ, 19.30) και ενισχύουμε την ομάδα μας ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ για μία ακόμα νίκη! Προμηθευόμαστε το εισιτήριό μας ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά από εδώ. Ταυτόχρονα προστατεύουμε την ΑΕΚ ακόμα και από την παραμικρή απειλή τιμωρίας! Δεν ασχολούμαστε με κανέναν παρά μόνο με την ομάδα μας, δεν απαντάμε στην παραμικρή πρόκληση, δεν επιτρέπουμε την παραμικρή προβοκάτσια, δεν δίνουμε το παραμικρό δικαίωμα, σεβόμαστε όλες τις υγειονομικές διατάξεις για την προστασία της υγείας όλων! Μετά από τόσο καιρό, λόγω πανδημίας, είμαστε και πάλι μαζί! Πρέπει, όμως, και να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί! Επιδεικνύουμε την ίδια άψογη συμπεριφορά όπως στους δύο προηγούμενους αγώνες και παραμένουμε κοντά στην ομάδα μας σε όλους τους αγώνες που ακολουθούν».

Με διαιτητή το Διαμαντόπουλο

Τελικά η ΚΕΔ τοποθέτησε τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Superleague ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη την Κυριακή 31 Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες η ΠΑΕ Άρης είχε κάνει αίτημα για ξένο διαιτητή και στο γήπεδο, αλλά και στο VAR , μέσω επιστολής που απέστειλε στο Μαρκ Κλάτενμπεργκ πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Superleague. Παρόλα αυτά, το αίτημα έγινε εν μέρει αποδεκτό, τοποθετώντας Έλληνα διαιτητή στο γήπεδο και ξένο στο VAR, τον Ολλανδό Κλάι Ρούπερτι.

Exit mobile version