Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Νόνικα Γαληνέα – Αλέκος Αλεξανδράκης: Στο εξοχικό, το καλοκαίρι του 1989
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νόνικα Γαληνέα – Αλέκος Αλεξανδράκης: Στο εξοχικό, το καλοκαίρι του 1989

Νόνικα Γαληνέα - Αλέκος Αλεξανδράκης: Η Νόνικα Γαληνέα και ο Αλέκος Αλεξανδράκης υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπητά και λαμπερά ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου.

Η Νόνικα Γαληνέα και ο Αλέκος Αλεξανδράκης υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπητά και λαμπερά ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης ήταν ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ηθοποιούς, με αμέτρητες ταινίες στο ενεργητικό του, αλλά και ο απόλυτος ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης και η Νόνικα Γαληνέα γνωρίστηκαν το 1969 στη σκηνή του θεάτρου “Μετροπόλιταν” στη Λ. Αλεξάνδρας που παιζόταν το έργο “Μεγάλα Χρόνια” του Γεώργιου Ρούσσου.

 Μια φωτογραφία του υπέροχου ζευγαριού από το 1989 στο εξοχικό τους, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ο δημοσιογράφος Αρης Λουπάσης.

Γράφει ο Αρης Λουπάσης: “Νονικα Γαληνεα- Αλεκος Αλεξανδράκης: Φωτο του υπέροχου ζευγαριού τον Ιούλιο του 1989 στο εξοχικό τους στο Καβούρι, γιορτάζοντας είκοσι χρόνια κοινής πορείας στην ζωή και στο θέατρο με καλεσμένους καλούς και εκλεκτούς φίλους. Η Νονικα Γαληνεα μια σπουδαία κυρία του θεάτρου, η πρωταγωνιστρια με 50 συνεχή χρονιά θεατρικής παρουσίας και η μόνη που έχει εμφανιστεί έξι φορές σε θεατρική παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής. Αριστοκρατικη παρουσία, η επιτομή της φινέτσας και της κομψότητας, πιστη φιλη και αγαπημενη της Αλικης της Τζενης και της Ζωης, ξεχωρισε για την ποιοτητα και το σπανιο θεατρικο της ηθος. Με τον μεγάλο Αλέκο Αλεξανδράκη ανέβασε σπουδαίες παραστάσεις με σημαντικούς συνεργάτες και κορυφαίους σκηνοθέτες γράφοντας την δική τους ιστορία στο ελληνικό θέατρο”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις