Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιάννης Αϊβάζης νοσοκομείο: Πώς είναι η υγεία του, το πρώτο μήνυμά του
LIFESTYLE

Γιάννης Αϊβάζης νοσοκομείο: Πώς είναι η υγεία του, το πρώτο μήνυμά του

Γιάννης Αϊβάζης νοσοκομείο: Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως είχε μια συνομιλία με τον Γιάννη Αϊβάζη αλλά με δυσκολία έβγαινε η φωνή του.

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» εξακολουθεί και νοσηλεύεται με κορωνοϊό ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο ηθοποιός πριν λίγη ώρα έκανε την πρώτη του ανάρτηση μέσω Instagram και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα: «Αγαπημένοι μου φίλοι, σας ευχαριστώ πολύ για τη μεγάλη συμπαράσταση και τη στήριξή σας αυτή τη δύσκολη στιγμή! Όλα βαίνουν καλώς, να ακούτε τους ειδικούς και να ξέρετε ότι δεν είστε άτρωτοι! Τα λέμε σύντομα».

Χθες στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως είχε μια συνομιλία με τον Γιάννη Αϊβάζη αλλά με δυσκολία έβγαινε η φωνή του. «Να πούμε ότι μιλήσαμε μαζί του. Με δυσκολία βγαίνει η φωνή του, ωστόσο παίρνει οξυγόνο. Είναι καλά και δεν τίθεται θέμα διασωλήνωσης αυτή τη στιγμή και ελπίζουμε να μη χρειαστεί. Είναι ταλαιπωρημένος και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά».

Σταματίνα Τσιμτσιλη: “Δεν είναι πολύ καλά ο Γιάννης Αϊβάζης”

Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή «Happy Day» μετέφερε τα νεότερα για την υγεία του ηθοποιού σημειώνοντας πώς αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με την αναπνοή του και μερικές φορές χρειάζεται τη βοήθεια οξυγόνου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις