Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ: Μετά την καταιγίδα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Μετά την καταιγίδα

ΠΑΟΚ: Ο Ρουμάνος προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου σκέφτεται στον αγώνα με τον Απόλλωνα να κάνει κάποιες αλλαγές στην αμυντική διάταξη του ΠΑΟΚ.

«Μετά τη θύελλα έρχεται πάντοτε η ηρεμία της λιακάδας», λέει ο λαός μας με το δίκιο του. Έτσι λοιπόν ο ΠΑΟΚ, μετά την ήττα του στο ντέρμπυ με 2-1 από τον Ολυμπιακό υποδέχεται το Σάββατο στις 19.30 το βράδυ τον Απόλλωνα Σμύρνης με στόχο και σκοπό μόνο την νίκη. Οποιοδήποτε άλλο απότέλεσμα, ακόμη και η ισοπαλία, θα είναι καταδικαστικό για τον Δικέφαλο της Θεσσαλονίκης. Ο Ρουμάνος προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου που παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό, σκέφτεται στον αγώνα με τον Απόλλωνα να κάνει κάποιες αλλαγές στην αμυντική διάταξη του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα και επειδή ο Δικέφαλος έχει δύσκολο πρόγραμμα, θα δώσει ευκαιρία σε νέους παίκτες της ομάδας του, ώστε να διαπιστώσει και σε τι κατάσταση βρίσκονται. Σήμερα ο ΠΑΟΚ με 4 νίκες, μια ισοπαλία και 2 ήττες είναι στη τρίτη θέση με 13 βαθμούς. Από την πλευρά του ο Απόλλωνας Σμύρνης μετά την πρωτη του νικη 1-0 επί ενός σπουδαίου αντιπάλου, όπως είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, και με ήρωα τον τερματοφύλακα του Κότσαρη, πάει στη Θεσσαλονίκη πιστεύοντας πως θα κάνει την έκπληξη και θα τα φέρει όλα… Τούμπα. Η ομάδα του Φέστα, ο Απόλλωνας Σμύρνης, που είναι στην 13 θέση με 5 βαθμούς, έχει μια νίκη, δυο ισοπαλίες και 4 ήττες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις