Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός: Διπροσωπία μα και λύσεις
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Διπροσωπία μα και λύσεις

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς ξέρει ακόμη και για το γεγονός πως ο ΟΦΗ μέσα στην Λεωφόρο «πιάνει» εντυπωσιακές εμφανίσεις και κερδίζει τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός στα εκτός έδρας παιχνίδια του να χάνει πάνω από το 50% της δυναμικότητας του από αυτή που έχει και δείχνει στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και να έχει… δύο πρόσωπα, βρίσκεται όμως σε ανοδική πορεία. Και όλα δείχνουν πως εφέτος είναι άλλη ομάδα. Ο Σέρβος προπονητής του, ο Γιοβάνοβιτς που έχει βρει τον κορμό της ομάδας, γνωρίζει το πρόβλημα της «διπροσωπίας» του Παναθηναϊκού και έχει έτοιμες τις λύσεις, οπως προσφατα δήλωσε στους δημοσιογράφους. Ξέρει ακόμη και για το γεγονός πως ο ΟΦΗ μέσα στην Λεωφόρο «πιάνει» εντυπωσιακές εμφανίσεις και κερδίζει τον Παναθηναϊκό. Και πανω σε αυτό δούλεψε όλη την εβδομαδα ώστε να μην βρεθεί η ομάδα του στο… ίδιο έργο θεατής.

Μέχρι και σήμερα ο Παναθηναϊκός με 3 νίκες, μια ισοπαλία και 3 ήττες είναι στην 5η θέση με 10 βαθμούς. Ο ΟΦΗ του Νίκου Νόμπλια μετά το 0-0 με την Λαμία στο Ηράκλειο έχει έρθει στην Αθήνα με σκοπό να επαναλάβει και να συνεχίσει τις νίκες του επί της «πράσινης» ομάδας, γιατί όπως λέει της… έχει παρει τον αέρα. Η κρητική ομάδα, που δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 8 πόντους, με μια νίκη, 5 ισοπαλίες και μια ήττα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις