Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Κουρής – Άγριες Μέλισσες: Ποιος είναι ο Ζάχος Λυκογιάννης στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1;
LIFESTYLE

Νίκος Κουρής – Άγριες Μέλισσες: Ποιος είναι ο Ζάχος Λυκογιάννης στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1;

Νίκος Κουρής - Άγριες Μέλισσες: Ο Νίκος Κουρής είναι από τους ηθοποιούς που δεν περνά απαρατήρητος καθώς η πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο έχει αφήσει το στίγμα της.

Ο Νίκος Κουρής είναι από τους ηθοποιούς που δεν περνά απαρατήρητος καθώς η πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο έχει αφήσει το στίγμα της. Ο ηθοποιός έγινε διαίτερα γνωστός μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Η πορεία του έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στο κοινό αφού εκτός από όμορφος άντρας, είναι και εξαιρετικός ηθοποιός. Ο Νίκος Κουρής γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 13 Οκτωβρίου του 1973, με την ηλικία του να είναι τα 47 έτη.

Ο Νίκος Κουρής είναι ένας από τους πιο ψηλούς ηθοποιούς της ελληνικής showbiz. Όσοι τον έχουν δει, μιλούν για ένα άνθρωπο που είναι σίγουρα πάνω από 1.80. Άλλωστε, αυτό φαίνεται και μέσα από την σειρά που πρωταγωνιστεί, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που ηθοποιοί των «Άγριων Μελισσών» έχουν σταθεί δίπλα του, με τον Νίκο Κουρή να τους περνάει αρκετά…κεφάλια.

Ο ρόλος του στις Άγριες Μέλισσες

Ο Ζάχος Λυκογιάννης επέστρεψε στο Διαφάνι μετά από πολύχρονη απουσία. Πριν από χρόνια, όταν ο Λάμπρος αποφάσισε να φτιάξει τη ζωή του μακριά από την Ελένη και εκείνη απογοητευμένη συνέχισε μόνη τον δρόμο της, ο Ζάχος στάθηκε δίπλα της. Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά και ένα βήμα πριν αρραβωνιαστούν. Όμως, αυτός ο αρραβώνας δεν έγινε ποτέ. Τώρα, ο Ζάχος γύρισε ως Ταγματάρχης, αλλά και ως ένθερμος υποστηρικτής του καθεστώτος, με μεγάλη δύναμη και επιρροή. Από την πρώτη στιγμή, ήρθε αντιμέτωπος με την υπόθεση του Λάμπρου και προσπαθεί να τους βοηθήσει. Τα συναισθήματά του για την Ελένη δεν έχουν σβήσει και ο ίδιος θα γίνει, πολλές φορές, ανάχωμα στις δυσκολίες που της προκαλεί ο Ακύλας Μεγαρίτης.

O Νίκος Κουρής σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» μίλησε για τον ρόλο του. Αρχικά ανέφερε: «Είναι πολύ ωραία η παρέα, εξαιρετικοί οι ηθοποιοί, πολύ καλός ο σκηνοθέτης και το σενάριο. Πολύ καλό το φως, η εικόνα. Πολύ καλή η διεύθυνση φωτογραφίας, που για εμένα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Η εικόνα θυμίζει σινεμά κι έχει μια ατμόσφαιρα. Είναι τέχνη και κάθε μέρα αυτό που βλέπεις θέλει πολύ κόπο. Για όλα αυτά είπα ναι. Είμαι χαρούμενος με το κλίμα και τον κόσμο που το αγαπάει.»! Και πρόσθεσε ο Νίκος Κουρής: «Ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες είναι εντελώς απέναντι από τα πιστεύω μου. Ο Ζάχος δεν ξέρεις τι ρόλος είναι ακριβώς. Είναι πολύ ιδεαλιστής, ο πιο καλός από όλους γιατί δεν έχει μυστικά κίνητρα και φιλοδοξίες. Έχει μια ιδεολογία, μια ελπίδα ότι η Χούντα θα φέρει κάτι καλό. Είναι στην πλάνη του και πολλοί υπήρξαν έτσι, όχι μόνο δικτάτορες. Μου αρέσει ως ηθοποιός αυτή η πλάνη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις