Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Συντετριμμένη η οικογένεια της

ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Συντετριμμένη η οικογένεια της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μαριάννα Μπαλάφα

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Συντετριμμένη και η αδερφή της, Μαίρη Γεννηματά, η οποία καλείται για τρίτη φορά να αποχαιρετήσει ένα πρόσωπο από την οικογένειά της που έφυγε από καρκίνο.

27.10.2021 | 14:46

Σύσσωμη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας αλλά και απλοί πολίτες έφτασαν στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης για να πουν το τελευταίο «αντίο» στη Φώφη Γεννηματά. Συντετριμμένη η αδερφή της, Μαίρη Γεννηματά καλείται για τρίτη φορά να αποχαιρετήσει ένα πρόσωπο από την οικογένειά της που έφυγε από καρκίνο. Μετά τη μητέρα της Κάκια, τον πατέρα της Γιώργο, τώρα αποχαιρετά πρόωρα την αδελφή της Φώφη.

Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN, σημειώθηκε μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, καθώς η Μαίρη Γεννηματά ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί με την αδερφή της, λίγες ώρες πριν ταφεί στην τελευταία της κατοικία. Υπήρξε ακλόνητο στήριγμα της Φώφης Γεννηματά σε όλη της τη ζωή, συμπαραστάτης στη μάχη της επί 14 χρόνια με τον καρκίνο και δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της στον «Ευαγγελισμό» τις 14 ημέρες της νοσηλείας της.

Συντετριμμένοι τα τρία παιδιά και ο σύζυγος της Φώφης

Τα τρία της παιδιά, η 24χρονη Αιμιλία, ο 17χρονος Γιώργος και η 15χρονη Κατερίνα, και ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης, αποχαιρετούν την αγαπημένη τους μητέρα και σύζυγο. Στο πλευρό τους η θεία τους -αδελφή της Φώφης- Μαίρη και η εξαδέλφη τους, ανιψιά της εκλιπούσης πολιτικού. Στη Μητρόπολη Αθηνών για το ύστατο χαίρε στη Φώφη Γεννηματά βρίσκονται εκπρόσωποι των πολιτειακών θεσμών, εκπρόσωποι της πολιτικής από όλο το φάσμα, καθώς και φίλοι της.

Δείτε ακόμη:

Live: Τελευταίο «αντίο» στη Φώφη Γεννηματά – Πλήθος κόσμου στη Μητρόπολη

Ετικέτες
Exit mobile version