Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απόφαση για Έφη – βιτριόλι: Ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας
ΕΛΛΑΔΑ

Απόφαση για Έφη – βιτριόλι: Ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Απόφαση για Έφη - βιτριόλι: Ομόφωνα ένοχη έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο την Έφη Κακαράντζουλα για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ομόφωνα ένοχη έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο την Έφη Κακαράντζουλα για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου απορρίπτοντας τον αυτοτελή ισχυρισμό της υπεράσπισης για μετατροπή της κατηγορίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Πλέον, με βάση την απόφαση του δικαστηρίου επί της ενοχής της κατηγορούμενης η μέγιστη ποινή που μπορεί να της επιβληθεί είναι τα 15 έτη κάθειρξης.

Για τον Σάκη Κεχαγιόγλου η Έφη Κακαράντζουλα έπεσε θύμα της εμμονής της. «Ήταν σφάλμα της εισαγγελίας η δίωξη που ασκήθηκε στην εντολέα μου. Η κατηγορούμενη ήθελε να σκοτώσει ή να τραυματίσει την Ιωάννα; Αυτό πρέπει να κρίνετε» είπε απευθυνόμενος στο δικαστήριο και συμπλήρωσε: «Κατά τη γνώμη μου ήθελε να τραυματίσει, δεν την ήθελε νεκρή. Είχε 100 τρόπους αν ήθελε να τη σκοτώσει» είχε πει νωρίτερα.

«Η κατηγορούμενη είναι ένοχη γιατί ερωτεύτηκε»

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η κατηγορούμενη είναι ένοχη γιατί ερωτεύτηκε, γιατί παθιάστηκε με τον λάθος άνθρωπο. Είναι ένοχη γιατί δε ζήτησε τη βοήθεια της φίλης της Κωνσταντίνας (σ.σ. ξαδέλφη της Ιωάννας που είχε φιλική σχέση) για να ξεκαθαρίσει το θέμα. Είναι ένοχη γιατί ζήλεψε και οργίστηκε. Είναι ένοχη γιατί δε ζήτησε τη βοήθεια ειδικού για να αντιμετωπίσει το πάθος της. Αντί για αυτό πήγαινε στις χαρτορίχτρες. Είναι ένοχη απέναντι στη Ιωάννα γιατί της κατέστρεψε την υγεία και ο πρόσωπο. Είναι ένοχη απέναντι στην οικογένεια της Ιωάννας και την οικογένειά της και είναι ένοχη και απέναντι στο εαυτό της, γιατί κηλίδωσε το όνομά της και θα περάσει στην ιστορία ως βιτριολίστρια. Αλλά είναι αθώα για την απόπειρα ανθρωποκτονίας για την οποία κατηγορείται» ανέφερε νωρίτερα ο συνήγορος υπεράσπισης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις