Ολυμπιακός: «Βόμβα» με Καραλή!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: «Βόμβα» με Καραλή!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Εμμανουήλ Καραλή.

27.10.2021 | 16:57

Σε μια σπουδαία προσθήκη προχώρησε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους το μεσημέρι της Τετάρτης (27/10) να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Εμμανουήλ Καραλή. Μια σπουδαία μεταγραφή για το τμήμα στίβου του Ολυμπιακού, με τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού να ενισχύεται με έναν από τους καλύτερους αθλητές παγκοσμίως στο άλμα επί κοντώ. Μια μεταγραφή η οποία πραγματοποιήθηκε χάρη στον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Εμμανουήλ Καραλή.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου του μεγάλου λιμανιού συνέβαλε τα μέγιστα, προκειμένου ο Ολυμπιακός να ενισχυθεί με τον 22χρονο αθλητή, ο οποίος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο κατέλαβε την 4η θέση με επίδοση 5.80μ. που αποτελεί προσωπικό του ρεκόρ. Στην τεράστια συμβολή που είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να γίνει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε και ο Καραλής στις πρώτες του δηλώσεις του ως αθλητής των Πειραιωτών. «Γνωρίζω ότι ήταν προσωπική επιθυμία του κ. Μαρινάκη, να έρθω και θέλω να τον ευχαριστήσω πολύ γιατί με προσωπικές του ενέργειες κατάφερε να με φέρει στο σύλλογο του Ολυμπιακού», ανέφερε.

Exit mobile version