Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χρήστος Μάστορας – Χριστίνα Παπαδέλη χωρισμός: Το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί
LIFESTYLE

Χρήστος Μάστορας – Χριστίνα Παπαδέλη χωρισμός: Το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί

Χρήστος Μάστορας - Χριστίνα Παπαδέλη χωρισμός: Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση ήταν στη βάπτιση των παιδιών του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνα Μεσσαροπούλου και του Happy Day το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί! Μετά από δύο χρόνια σχέσης αποφάσισαν όπως φαίνεται να τραβήξουν χωριστούς δρόμους! Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση ήταν στη βάπτιση των παιδιών του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση όπου ο Χρήστος Μάστορας ήταν νονός! Αυτή όμως η εμφάνιση ήταν και η τελευταία φορά. Το τελευταίο διάστημα η Χριστίνα Παπαδέλη συχνάζει με τις φίλες της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος και «φαίνεται να πονά», ενώ έχει γίνει και unfollow και από τις δυο πλευρές στο instagram.

Υπενθυμίζεται ότι στη βάπτιση των παιδιών των Πετρούνια και Μιλλούση είχε αναφερθεί σε συνέντευξη για την πρώην πλέον σύντροφό του, η οποία είχε παρευρεθεί στο μυστήριο στο πλάι του αγαπημένου τραγουδιστή. Δείτε το παρακάτω σχετικό βίντεο:

Η δήλωση του τραγουδιστή

Ο Χρήστος Μάστορας βάφτισε την πρωτότοκη κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση στο εκκλησάκι της Παναγιάς της Καταφυγιώτισσας στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας. Ο Χρήστος Μάστορας μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τόνισε: «Έχουμε χτίσει μια πολύ όμορφη σχέση με την Βασιλική και τον Λευτέρη, αλλά και το Σοφάκι και το Λενιώ. Δεν ένιωσα το πατρικό ένστικτο, ένιωσα το νεανικό και μάλιστα έχω γράψει και ένα τραγούδι για τη Σοφία. Είμαι πολύ χαρούμενος, την αγαπώ πολύ κι ας μου έκλαψε λίγο παραπάνω. Προσωπικά είμαι καλά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις