Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαίρη Κατράντζου – έγκυος: Πόσων μηνών είναι
LIFESTYLE

Μαίρη Κατράντζου – έγκυος: Πόσων μηνών είναι

Μαίρη Κατράντζου - έγκυος: Η σχεδιάστρια μόδας δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μία ιδιαίτερη φωτογραφία δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram η Μαίρη Κατράντζου. Η σχεδιάστρια μόδας που έχει πλέον σημειώσει σπουδαία πορεία στον χώρο της μόδας μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μία φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η λήψη είναι από την ημέρα του γάμου της με τον διακεκριμένο καθηγητή Νευρολογίας, Μάριο Πολίτη στις Σπέτσες, όπου αντάλλαξαν όρκους αγάπης στις 26 Αυγούστου. Το νυφικό της σχεδιάστριας κινήθηκε σε minimal γραμμή, όπως, δηλαδή, ακριβώς είναι του στυλ της.  Στη φωτογραφία που δημοσίευσε τώρα, όμως, στον λογαριασμό της δείχνει στον κόσμο εμφανώς την κοιλίτσα της που την ακουμπούν από κοινού με τον σύζυγό της. Συνόδευσε, δε, τη φωτογραφία με ένα caption που αποκαλύπτει πόσων μηνών είναι στην εγκυμοσύνη της: «26,5 εβδομάδες», δηλαδή κοντά στους 7 μήνες.

Ο γάμος του ζευγαριού

Στον γάμο της Μαίρης Κατράντζου και του Μάριου Πολίτη έδωσαν το παρών πολλοί διάσημοι καλεσμένοι, ανάμεσά τους το μοντέλο και παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά και η Τατιάνα Μπλάτνικ. Η σχεδιάστρια που έχει βραβευτεί με το Βρετανικό Βραβείο Μόδας Αναδυόμενου Ταλέντου το 2011 δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελό της από τις φωτογραφίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις