Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Το “έριξαν” έξω σε κρητικό μαγαζί στο Μοσχάτο.
LIFESTYLE

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Το “έριξαν” έξω σε κρητικό μαγαζί στο Μοσχάτο.

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης:Η δημοφιλής τραγουδίστρια πιο απελευθερωμένη από ποτέ

Ανανεωμένη και πιο σέξι από ποτέ είναι η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια διανύει μια από τις πιο γεμάτες επαγγελματικές περιόδους της ζωής της καθώς μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο. Η τραγουδίστρια τα Σάββατα βρίσκεται στο J2US και τις Κυριακές κάνει εμφανίσεις στην Κύπρο. Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, δεν σταματά να τροφοδοτεί τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με σέξι φωτογραφίες. Στα stories που ανεβάζει επικοινωνεί απευθείας με τους διαδικτυακούς της φίλους. Σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε η Δέσποινα από το κρεβάτι της ενημερώνει γεμάτη νάζι πως μετά από την απαραίτητη ξεκούραση θα ετοιμαστεί για την εμφάνισή της στη Λεμεσό. Δεν παραλείπει να στείλει τα φιλιά και την αγάπη της στους θαυμαστές της.

Σέξι κι όποιος αντέξει

H Δέσποινα Βανδή συνεχίσει να χαρίζει στους διαδικτυακούς της φίλους μοναδικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια των εμφανίσεων της. Στις φωτογραφίες ποζάρει στο φακό και κυριολεκτικά είναι φωτιά στα μαύρα. Το καυτό μίνι φόρεμα και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της.

Ερωτευμένη!

Και στην προσωπική της ζωή η Δέσποινα Βανδή φαίνεται να είναι στα καλύτερά της καθώς οι κοινές εμφανίσεις στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη ολοένα και πυκνώνουν. Τους δυο τους συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός το Σάββατο μετά το τέλος του J2US να διασκεδάζουν σε κρητικό μαγαζί στο Μοσχάτο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις