Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ζαν Καστέξ εσώρουχα: Η Γαλλίδα που αιφνιδίασε τον πρωθυπουργό
ΚΟΣΜΟΣ

Ζαν Καστέξ εσώρουχα: Η Γαλλίδα που αιφνιδίασε τον πρωθυπουργό

Ζαν Καστέξ εσώρουχα: «Θα συνεχίσετε τις αποστολές σας, αν χρειαστεί;» την ρώτησε, χαμογελώντας

Μία έκπληξη περίμενε το Σάββατο τον Γάλλο πρωθυπουργό, Ζαν Καστέξ, όταν μία ιδιοκτήτρια καταστήματος τον είδε να περπατά σε δρόμο της πόλης Λαβάλ στη δυτική Γαλλία. «Καλημέρα σας, κύριε πρωθυπουργέ. Λάβατε το εσώρουχό μου;» είπε η νεαρή γυναίκα απευθυνόμενη στον Καστέξ. Αρχικά, ο πρωθυπουργός της ανταπέδωσε χαμογελαστός την καλημέρα και την πλησίασε με την ίδια να στέκεται στο κατώφλι του καταστήματός της.

Υπενθυμίζεται ότι, το γραφείο του Γάλλου πρωθυπουργού είχε κατακλυστεί πρόσφατα από επιστολές όπου μέσα είχαν εσώρουχα, ακόμα και δαντελωτά στρινγκ. Ιδιοκτήτες καταστημάτων με εσώρουχα είχαν επιλέξει τον τρόπο αυτό για να του εκφράσουν την δυσφορία τους για το lockdown θεωρώντας πως τα μαγαζιά τους θα έπρεπε να έχουν εξαιρεθεί και να ανήκουν στις «ουσιώδεις επιχειρήσεις».

Ορισμένοι από τους συμμετέχοντες στην «Επιχείρηση Εσώρουχα», είχαν ανεβάσει στο Facebook τις επιστολές τους και φωτογραφίες από τα εσώρουχα προτού τα στείλουν στην ταχυδρομική υπηρεσία του πρωθυπουργικού γραφείου της Γαλλίας. Το περιστατικό με την ιδιοκτήτρια καταστήματος συνέβη το Σάββατο στην πόλη Λαβάν, όπως γράφει η εφημερίδα «La Depeche». Πρόκειται για την Κατί Λε Μπουσέ, ιδιοκτήτρια του καταστήματος «Ariane Lingerie». Όταν ρώτησε τον Γάλλο πρωθυπουργό, εάν παρέλαβε το δέμα της, ο Καστέξ φάνηκε να κατάλαβε ποια ήταν. «Εσείς είστε κυρία;», της απάντησε ο πρωθυπουργός.

Οι δυο τους μίλησαν αρκετά λεπτά με τον Ζαν Καστέξ να την ρωτάει: «Θα συνεχίσετε τις αποστολές σας, αν χρειαστεί;». Η Γαλλίδα απάντησε με χαμόγελο καταφατικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις