Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λιγνάδης- Φιλιππίδης: Η κίνηση του Σρόιτερ στις φυλακές της Τρίπολης που προκάλεσε χαμό
LIFESTYLE

Λιγνάδης- Φιλιππίδης: Η κίνηση του Σρόιτερ στις φυλακές της Τρίπολης που προκάλεσε χαμό

Λιγνάδης- Φιλιππίδης: Η νέα εκπομπή έφερε κύμα αντιδράσεων στα social media.

Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις μεγάλης μερίδας των χρηστών των social media μετά την προβολή της εκπομπής του ALPHA, με παρουσιαστή τον Αντώνη Σρόιτερ, όταν ο τελευταίος αποφάσισε να κάνει ένα οδοιπορικό με συνεντεύξεις στις φυλακές Τρίπολης, στις οποίες κρατούνται τόσο ο Δημήτρης Λιγνάδης όσο και ο Πέτρος Φιλιππίδης, με βαριές κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα.

Στην εκπομπή «Αυτοψία», μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι οι φυλακισμένοι, οι στιγματισμένοι, θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία όταν θα βγουν μετά ενώ πρόσθεσε ότι δείχνει κατανόηση στους βιαστές της συγκεκριμένης φυλακής, αφού και αυτοί είναι άνθρωποι. Υπήρξαν αναφορές για το πόσο καλή δουλειά γίνεται στις φυλακές Τριπόλεως αλλά και για την πολύ καλή παράσταση που ανέβασε ο Δημήτρης Λιγνάδης εκεί.

Τα περισσότερα από τα σχόλια του παρουσιαστή, αλλά και ο τρόπος που έγινε μονοσήμαντη η παρουσίαση, μόνο για τους θύτες των σεξουαλικών εγκλημάτων, έφερε την αναμενόμενη αντίδραση στα social media, με κάποια από τα tweet να είναι πολύ σκληρά τόσο για το κανάλι και την επιλογή του θέματος όσο και για τον ίδιο τον Αντώνη Σρόιτερ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις