Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φαίη Ξυλά γιος: Το παιδί της και η πρώτη εγκυμοσύνη
LIFESTYLE

Φαίη Ξυλά γιος: Το παιδί της και η πρώτη εγκυμοσύνη

Φαίη Ξυλά γιος: Η ηθοποιός αναφέρθηκε δημόσια και στον γιο της αλλά και στην άτυχη εγκυμοσύνη

Παρότι κρατά ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους και δεν μιλάει για την προσωπική της ζωή, η Φαίη Ξυλά αναφέρθηκε δημόσια και στον γιο της αλλά και στην άτυχη εγκυμοσύνη που είχε πριν γίνει μητέρα. “Ο γιος μου σήμερα είναι έξι ετών πια, πάει σχολείο, στην πρώτη δημοτικού και είναι… πολύ καλός μαθητής! Τα περισσότερα παιδάκια που είναι μαζί με τον γιο μου ξέρω πως βλέπουν και το σίριαλ γιατί αρέσει πολύ σε αυτές τις ηλικίες. Μάλιστα εάν τύχει να με αναγνωρίσει κάποιος στον δρόμο, ο γιος μου πετάγεται και με παρουσιάζει. Γενικά καμαρώνει και δεν έχει δει αρνητικά την αναγνωρισιμότητα ούτε τον έχει επηρεάσει κάπως” είπε η γνωστή ηθοποιός, αναφερόμενη στο σίριαλ του STAR “Έρωτας με διαφορά” που πρωταγωνιστεί.

“Δεν φανταζόμουν ποτέ τον εαυτό μου μητέρα πριν μείνω έγκυος. Ήταν η δεύτερη μου εγκυμοσύνη ο Πάρης. Από την πρώτη μου εγκυμοσύνη που τελικά δεν είχε αίσιο τέλος, με το που έμεινα έγκυος ένιωσα ότι είμαι μαμά. Πριν ούτε καν υπήρχε στη σκέψη μου ότι θα ήθελα να κάνω παιδί” πρόσθεσε, μιλώντας στην εκπομπή Star System.

“Φυσικά όταν ήρθε ο Πάρης, που ήταν και η δεύτερη φορά, τον ήθελα πολύ” σημείωσε, τονίζοντας πως προσπαθεί να μην κακομάθει το παιδί της, αλλά όπως λέει, δεν είναι εύκολο. “Ειδικά όταν είναι μοναχοπαίδι και όλη η αγάπη και η προσοχή πάνε πάνω του. Προσπαθώ να κρατάω μια ισορροπία πολύ δύσκολα” εξήγησε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις