Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ιράν χαστούκι: Στρατιωτικός χαστούκισε κυβερνήτη επειδή η γυναίκα του εμβολιάστηκε από άνδρα
ΚΟΣΜΟΣ

Ιράν χαστούκι: Στρατιωτικός χαστούκισε κυβερνήτη επειδή η γυναίκα του εμβολιάστηκε από άνδρα

Ιράν χαστούκι: Ο πρώην στρατιωτικός επιτέθηκε στον κυβερνήτη γιατί άνδρας εμβολίασε τη σύζυγό του.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο Ιράν, όταν την ώρα που μιλούσε ο κυβερνήτης της επαρχίας Ταμπρίζ, Αμπεντιν Κόραμ, εισέβαλε στη σκηνή ένας άνδρας, πρώην στρατιωτικός και τον χαστούκισε! Ο απόστρατος ήταν έξαλλος λόγω του ότι άνδρας γιατρός έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στη σύζυγό του. Αμέσως μετά η ασφάλεια έπιασε τον δράστη, σέρνοντάς τον, ενώ μάλιστα γκρέμισαν και μια κουρτίνα. Αν και ο κυβερνήτης είπε ότι δεν είναι διατεθειμένος να κινηθεί εναντίον αυτού που του επιτέθηκε, η Εισαγγελία της Ταμπρίζ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα εναντίον του στρατιωτικού, ενώ οι Φρουροί της Επανάστασης δήλωσαν ότι θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον του.

‘Τον συγχωρώ”, είπε ο κυβερνήτης

Ο Κοράμ επιστρέφοντας στο βήμα μετά την επίθεση, έκανε χιούμορ: “Δεν τον ξέρω φυσικά, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι, αν και δεν ήθελα να το πω, όταν βρισκόμουν στη Συρία με μαστίγωνε ο εχθρός 10 φορές την ημέρα και με χτυπούσαν. Με σημάδευαν με ένα γεμάτο όπλο στο κεφάλι μου. Τον θεωρώ ισάξιο με αυτούς τους εχθρούς, αλλά τον συγχωρώ”. Ο Κόραμ αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε απαχθεί από Σύριους αντάρτες το 2013.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις