Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δράστης Νέα Ερυθραία: Σοκάρουν οι γείτονες του “διαταραγμένου” πιστολέρο
ΕΛΛΑΔΑ

Δράστης Νέα Ερυθραία: Σοκάρουν οι γείτονες του “διαταραγμένου” πιστολέρο

Δράστης Νέα Ερυθραία: Ολόκληρο οπλοστάσιο βρέθηκε στο σπίτι του 40χρονου πιστολέρο στη Νέα Ερυθραία - Πυροβολούσε συχνά λένε οι γείτονες.

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες των γειτόνων του 40χρονου στη Νέα Ερυθραία που χθες πυροβόλησε δύο υπαλλήλους εταιρίας φυσικού αερίου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο ένας και να τραυματιστεί ο άλλος. “Τον είδα μέσα στο περιπολικό. Ήταν δεμένος. Είχε αίματα πάνω του. Ήταν ψυχρός και παγωμένος. Άκουσα από γείτονες ότι κρεμούσε στην ταράτσα ανδρείκελα με αγχόνη. Μετά το περιστατικό άκουσα ότι ανέβηκε στην ταράτσα και πυροβολούσε στον αέρα”, δήλωσε στο Mega κάτοικος της περιοχής. Οι περίοικοι καταγγέλλουν πως ο δράστης είχε απασχολήσει τη γειτονιά καθώς συχνά πυροβολούσε στην ταράτσα του σπιτιού του και όχι μόνο. “Τον βλέπαμε ότι σημάδευε πάνω στην ταράτσα ομοίωμα ανθρώπου, πυροβολούσε… Και χθες το βράδυ επειδή έκανε μία δοκιμή, με πυροβολισμό, απέναντι ο γείτονας κάλεσε την αστυνομία και δεν ήρθε”, είπε στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό η μητέρα του τραυματισμένου υπαλλήλου.

“Κάποιο βράδυ, βρεθήκαμε γύρω στις 5 το πρωί έξω για να φύγουμε για ταξίδι και είδαμε (τον δράστη), τον είδαμε με κουκούλα, περίεργη αμφίεση. Φτάνοντας εδώ κοντά στο σπίτι του, έβγαλε περίστροφο και πυροβόλησε τον κάδο σκουπιδιών”, λέει άλλος κάτοικος της περιοχής. Όπως λένε οι μαρτυρίες των περιοίκων πολύ συχνά ο άνδρας κυκλοφορούσε νυχτερινές ώρες με κουκούλα στο κεφάλι, περπατούσε, κοιτάζοντας έντονα όποιον συναντούσε χωρίς να του μιλάει. Αρκετοί είχαν απευθυνθεί στην αστυνομία χωρίς να έχει γίνει κάτι.

Δράστης Νέα Ερυθραία: “Μου έχεις κάνει μάγια”

Ο 40χρονος δράστης, που ήταν ντυμένος σαμουράι κατά τη διάρκεια της επίθεσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν γείτονας με ένα από τα θύματα. Πήρε το όπλο του, κατέβηκε από το σπίτι του και περπάτησε περίπου 50 μέτρα, ώσπου βρήκε τους δύο άνδρες που πραγματοποιούσαν εργασίες φυσικού αερίου. “Έχεις βάλει τον εργάτη να μου κάνει μαύρη μαγεία”, είπε στον 43χρονο και άρχισε να πυροβολεί, τουλάχιστον πέντε φορές. Αμέσως μετά επέστρεψε στο σπίτι του, γέμισε το όπλο πάλι με σφαίρες και επέστρεψε για να συνεχίσει το έργο του. Οι αστυνομικοί βρέθηκαν πολύ γρήγορα στο σημείο και τον εντόπισαν πριν επαναλάβει τους πυροβολισμούς.

“Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανάς να το κάνω!”, έλεγε στους αστυνομικούς όταν του περνούσαν χειροπέδες. Ο άτυχος 43χρονος που έχασε τη ζωή του, είχε δεχτεί σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και είχε μεταφερθεί στο ΚΑΤ, όμως δεν τα κατάφερε, ενώ ο δεύτερος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όπου και νοσηλεύεται, με τραύμα στην πλάτη.

Σημειώνεται ότι, μέσα στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν και άλλα πολλά όπλα και σπαθιά, ενώ στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρείο, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Το περίστροφο του εγκλήματος το είχε αγοράσει πριν από έξι μήνες από τη μαύρη αγορά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις