Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Νοεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Πρόωρη εκσπερμάτιση – αντιμετώπιση: Τι να κάνετε για να μην σας ξανασυμβεί
PLUS

Πρόωρη εκσπερμάτιση – αντιμετώπιση: Τι να κάνετε για να μην σας ξανασυμβεί

Πρόωρη εκσπερμάτιση - αντιμετώπιση: Οποιαδήποτε και να είναι η αιτιολογία, οργανική ή ψυχολογική, μπορεί να θεραπευτεί

Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι μια σεξουαλική δυσλειτουργία που δημιουργεί στον άνδρα ποικίλα αρνητικά συναισθήματα, όπως στεναχώρια, ανησυχία, αβεβαιότητα, φόβο, αμηχανία και ντροπή. Κατά προσέγγιση, περίπου το 4-39% των ανδρών παρουσιάζει πρόωρη εκσπερμάτιση, αν και υπάρχουν έρευνες που καταγράφουν υψηλότερα ποσοστά. Η δυσλειτουργία αυτή οφείλετε τόσο σε ψυχολογικούς όσο και οργανικούς παράγοντες.

Όμως είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι οποιαδήποτε και να είναι η αιτιολογία, οργανική ή ψυχολογική, μπορεί να θεραπευτεί.

Τρόποι αντιμετώπισης

Η διατροφή μπορεί να κρύβει το μυστικό για την καταπολέμηση του προβλήματος. Τα μεταλλικά στοιχεία είναι θαυματουργά και ικανά να φέρουν αποτέλεσμα. Ψευδάργυρος, μαγνήσιο αλλά και σε λιγότερο βαθμό ασβέστιο, χαλκός και μαγγάνιο μπορούν να καταπολεμήσουν την πρόωρη εκσπερμάτιση και να αυξήσουν τα επίπεδα τεστοστερόνης.

Η εκπαίδευση του σώματος είναι ακόμα ένα κλειδί για να μπορεί ο άνδρας να ελέγξει τον οργανισμό του. Οι μύες που διακόπτουν την ούρηση μπορούν να γυμναστούν και να φέρουν αποτέλεσμα.

Ο αυνανισμός είναι ένας τρόπος να κάνει τον άνδρα να μάθει το σώμα του και στη συνέχεια να μπορεί να το ελέγξει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις