Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βάνα Μπάρμπα After Dark: Οι έρωτες, οι παλιοί σταρ και ο Φιλιππίδης
LIFESTYLE

Βάνα Μπάρμπα After Dark: Οι έρωτες, οι παλιοί σταρ και ο Φιλιππίδης

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε ανοιχτά για τις δηλώσεις Φιλιππίδη, το κίνημα #metoo, ενώ μοιράστηκε μία δική της εμπειρία

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για όλους και για όλα στη μεγάλη πρεμιέρα του “After Dark” στο OPEN. Η διάσημη ηθοποιός παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή, αλλά και στο κίνημα #metoo. Αρχικά, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για τις μεγάλες απώλειες που βίωσε τα τελευταία χρόνια: “Είναι πολλά τα χρόνια που έχω αποφασίσει να μην είμαι στην τηλεόραση. Έτυχε να περάσω δύσκολα πράγματα και χρειαζόταν να ψαχτώ μέσα μου. Δεν ήθελα να κάνω τίποτα γιατί είχα μεγάλο βάρος στην ψυχή μου. Είχα πολλές απώλειες στη ζωή μου, ο πόνος έρχεται και σου αλλάζει τα πάντα. Κατάλαβα ότι ο πόνος αξίζει να είναι στη ζωή μας. Είχα ο πένθος γιατί έχασα την αδερφή μου. Ο πόνος ήταν ασήκωτος ήθελε χρόνο. Μετά έφευγαν φίλοι, ο ένας πίσω από τον άλλον. Έχω ένα σπίτι γεμάτο φωτογραφίες από άτομα που αγάπησαν, αλλά δεν είναι πια εδώ”.

Στη συνέχεια, το κεφάλαιο “έρωτας” τέθηκε στο τραπέζι. Η Βάνα Μπάρμπα παραδέχτηκε πως ο ερωτισμός ήταν πάντα κοντά, ενώ αγάπησε μόνο μία φορά στη ζωή της. Πιο μικρή έβλεπε τα πράγματα πολύ διαφορετικά σε σχέση με τώρα. “Αγάπησα έναν που μου έφυγε νωρίς και δεν τον ξεπέρασα ποτέ. Δεν είχα το σθένος να μείνω σε μια σχέση. Τώρα στα 54 μου χρόνια καταλαβαίνω ότι ο έρωτας θέλει τόλμη. Εγώ έφευγα, όχι επειδή φοβόμουν την απόρριψη. Τώρα δεν κάνω σχέσεις γιατί φοβάμαι την απόρριψη. Το να είναι μια γυναίκα τρόπαιο δεν είναι ωραίο. Στα νιάτα μου ήμουν κακομαθημένη αμετροεπής, δεν σεβόμουν τους ανθρώπους όπως τους άξιζε. Μακάρι να είχα στα νιάτα μου τον σεβασμό που έχω τώρα για τους ανθρώπους και τις σχέσεις. Είμαι πολλά χρόνια μόνη” δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα.

Βάνα Μπάρμπα: Τι είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Όσον αφορά τις δηλώσεις της σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη που ξεσήκωσαν αντιδράσεις, η ίδια απάντησε: “Θα ήθελα να αναπαράγω τις δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου που είπε “όταν ένας άνθρωπος που είναι στα κάτω του να σιωπούμε”. Με κέρδισε γιατί είχε δίκιο. Όταν ένας άνθρωπος περνά τον Γολγοθά του ποιοι είμαστε εμείς να τον κρίνουμε. Καλό είναι να μη σχολιάζουμε”.

Ύστερα, η Βάνα Μπάρμπα εξομολογήθηκε στον Θέμη Γεωργαντά μία δική της εμπειρία, και τον τρόπο που τη χειρίστηκε: “Έχω δεχτεί παρενόχληση βέβαια, αλλά πάντα είχα το θάρρος και το σθένος γιατί είμαι παιδί της ελληνικής επαρχίας, ένα παιδί λίγο “πρωτόγονο”. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην τον χτυπήσω εκείνη την ώρα. Μάλιστα έναν πολύ μεγάλο παραγωγό Έλληνα, ήμουν 18 χρονών τότε, είχα βγει Miss Hellas, κοριτσάκι, εκδιωγμένη από την οικογένεια, έδινα εξετάσεις στη δραματική σχολή, δούλευα τότε στο Κολωνάκι – υπέροχη ζωή, αλλά δύσκολη- τον γνώρισα και δεν με κοίταγε στα μάτια. Μου προσέφερε δουλεία και τα μάτια του ήταν στο μπούστο. Κάποια στιγμή δεν αντέχω και του λέω “Σας παρακαλώ την επόμενη που θα μου προτείνετε να κάνω κάτι σε δουλεία μπορείτε να με κοιτάτε στα μάτια;” και σηκώθηκα και έφυγα. Δεν αντέχω να μου ξαναπουν “Α εσύ ήσουν η Βάνα έχεις μαγκιά”, παιδάκι ήμουν. Κάθε γυναίκα να πάρει τη δύναμη της ψυχής της στα χέρια της και να αντιμετωπίσει την κατάσταση να μην αφήσει τον χρόνο να τη βλάψει, αυτή είναι η δική μου συμβουλή”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις