Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Βίσση – Αννίτα Πάνια: Μία ιδιαίτερη εκπομπή γεμάτη ατάκες
LIFESTYLE

Άννα Βίσση – Αννίτα Πάνια: Μία ιδιαίτερη εκπομπή γεμάτη ατάκες

Άννα Βίσση - Αννίτα Πάνια: «Η πρώτη δεκαετία που γνώρισα τον Νίκο, δεν τον ήθελα καθόλου, μετά το 1983 παντρευτήκαμε και ήμουν τριών μηνών έγκυος».

Ποδαρικό στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο Open, έκανε η απόλυτη τραγουδίστρια Άννα Βίσση και όπως ήταν φυσικό οι δύο γυναίκες μίλησαν πολύ για τον κοινό τους πρώην και πατέρα του παιδιού τους, Νίκο Καρβέλα. Η τραγουδίστρια στη συνέντευξή της αναφέρθηκε σε πολλά πράγματα, ενώ δεν έλειψαν οι αποκαλυπτικές δηλώσεις, οι εκμυστηρεύσεις, οι συγκινήσεις και τα δάκρυα.

«Η πρώτη δεκαετία που γνώρισα τον Νίκο, δεν τον ήθελα καθόλου, μετά το 1983 παντρευτήκαμε και ήμουν τριών μηνών έγκυος. Επιτυχία έκανα από το 1984 και μετά που ο Νίκος μου έγραφε αποκλειστικά. Ο Νίκος ήταν τρομακτικός αλλά και ελκυστικός, ήταν εκκεντρικός, ψαγμένος και φυσιολογικός». Κάπου εκεί, η Αννίτα Πάνια έδωσε ένα γράμμα του Νίκου στην Άννα και η τραγουδίστρια δεν έκρυψε τα δάκρυά της οn air ενώ η Αννίτα Πάνια συμπλήρωσε πως ο Καρβέλας είναι το πιο τρυφερό πλάσμα που υπάρχει στον κόσμο: «Λατρεύει εσένα και τη φωνή σου, κι εκείνος πάντα θα σε συγκινεί». «Έχει τελείωσε η αφή στη σχέση μας, αλλά όχι η σχέση μας. Όλες αυτές οι δυσκολίες στον χωρισμό μας, μου έμαθαν πολλά», τόνισε η Βίσση.

Η Σοφία Καρβέλα μίλησε στην εκπομπή

Η Σοφία Καρβέλα μίλησε στο Ανοιχτά, και αναφέρθηκε στην Αννίτα Πάνια ως μητριά. Η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση μίλησε για την πρώτη συνάντηση με την Πάνια και αναφέρθηκε και σε μια παλιά ιστορία με τον πατέρα της που είχε δει την Αννίτα στην τηλεόραση και της είχε υποσχεθεί πως θα την παντρευτεί. Αργότερα, οι δύο σπουδαίες γυναίκες στη ζωή του Καρβέλα, αποκάλυψαν λεπτομέρειες από τη ζωή τους μαζί  με τον συνθέτη.

«Εγώ παντρεύτηκα τον Καρβέλα και τη Βίσση μαζί, χώρισα από τον Καρβέλα αλλά από σένα δεν έχω χωρίσει… Θέλω να σου θυμίσω κάτι. Εμφανίζεται στο σπίτι και μου έφερε κάτι βέρες, που αγόρασες εσύ και λέω τι είναι αυτό το πανηγύρι που μου ετοιμάζουν; Ήταν και τεράστιες και μου λέει να στην φορέσω για να παντρευτούμε και το πήραμε με την Αννούλα. Μετά έγινε του κουτρούλη ο γάμος, που στον γάμο μου παντρευόσουν πιο πολύ εσύ παρά εγώ. Εγώ δεν χαιρόμουν καθόλου, ένιωθα τόσο κομπλεξικά και χάλια με αυτό. Με ενοχλούσαν και τα παπούτσια και αισθανόμουν ότι ήμουν κάτι ντυμένη. Η Άννα να τραγουδά και να χαίρεται τόσο με αυτό που μου συμβαίνει. Κι η Σοφία τρελαμένη, κι έλεγα γιατί να μου συμβαίνει αυτό; Το ήθελα μέσα μου αλλά πιο πολύ νιώθω ότι παντρεύτηκα εσένα παρά τον Νίκο».

Οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή της Άννας Βίσση

Μία από τις μεγάλες σχέσεις στη ζωή της Βίσση μετά τον Καρβέλα, ήταν εκείνη με τον Λάμπη Λιβιεράτο. Και μπορεί ο Καρβέλας τελικά να αποδέχτηκε τον Λάμπη και να του έγραψε και τραγούδι, το θρυλικό Μπαμ και κάτω, στο ξεκίνημα όμως της σχέσης με τη Βίσση δεν τον ήθελε καθόλου, όπως τόνισε η Άννα:

«Αυτό ζούσα κι εγώ στις σχέσεις μου μετά Νίκο εποχή. Ήταν παντού. Θα το πω τώρα. Τα είχα φτιάξει με τον Λάμπη Λιβιεράτο κι ο Καρβέλας είχε την σχέση του. Επειδή ο Λάμπης τραγουδούσε, μου λέει καλά μια χαρά αλλά δεν θα τραγουδάς μαζί του. Δεν ήθελε να είμαι με τραγουδιστή. Είχε κι ο Νίκος μια ωραία κοπέλα αλλά εκεί ήθελε να ασχολείται μαζί μου. Εγώ τότε τραγουδούσα με τον Λάμπη ντουέτα του Καρβέλα κι ήταν τρομερά ενοχλητικό για τον ίδιο. Του είπα θα τραγουδώ ότι γουστάρω και μου είπε σου απαγορεύω να τραγουδάς τραγούδια μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις