Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανδρέας Μικρούτσικος – υγεία: Εκτός ΜΕΘ ο παρουσιαστής
LIFESTYLE

Ανδρέας Μικρούτσικος – υγεία: Εκτός ΜΕΘ ο παρουσιαστής

Ανδρέας Μικρούτσικος - υγεία: «Παλιά με έλεγαν ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα εφτάψυχη γάτα. Τα έχω πάθει όλα αυτόν τον καιρό».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βγήκε από τη ΜΕΘ το μεσημέρι της Πέμπτης (21/10) όπως ανέφερε και ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Πλέον ο συνθέτης και παρουσιαστής βρίσκεται στο δωμάτιό του στο νοσοκομείο με βοήθεια οξυγόνου, έχοντας στο πλευρό του τον γιο του. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε ζωντανά στην εκπομπή μέσα από το νοσοκομείο και αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

«Παλιά με έλεγαν ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα εφτάψυχη γάτα. Τα έχω πάθει όλα αυτόν τον καιρό. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι. Έχω σπάσει όλα τα κοντέρ, το τι έχω πάθει. Σας βλέπω και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου. Η εμφάνιση σου Κατερίνα μπορεί να με στείλει εντατική. Ξέρω ότι δεν γνώριζες ότι θα βγω, αλλά έπρεπε να είσαι λίγο πιο διαφορετικά ντυμένη. Ένας άνθρωπος, ο οποίος έμεινε διασωληνωμένος μία ημέρα, έκατσε στην εντατική δύο ημέρες, δεν μπορεί να βλέπει την Κατερίνα. Είμαι καλύτερα. Βεβαίως και άλλες φορές ήμουν καλύτερα, αλλά κάπου υποτροπίαζε το πράγμα. Με τη βοήθεια των γιατρών και του νοσοκομείου θα τα καταφέρω», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τι είχε συμβεί

«Το βράδυ της Κυριακής η σύντροφός του έλεγε ότι τα πράγματα ήταν καλύτερα αλλά τα ξημερώματα της Δευτέρας, στις 4:30 το πρωί, ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι ο Αντρέας Μικρούτσικος παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα στο αναπνευστικό του και ένα έντονο τρέμουλο και γι’ αυτό χρειάστηκε να μπει στη ΜΕΘ», είχε αναφέρει λίγες μέρες νωρίτερα ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, το πρωινό της Τετάρτης, στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρισκόταν σε καταστολή στην μονάδα εντατικής θεραπείας και στο πλευρό του είναι η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγελή. Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός παρουσιαστής αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και το φετινό καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον, καθώς μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις