Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λευτέρης Πετρούνιας – Άννα Βερούλη: Να ασχοληθεί με τους κρίκους και να πάψει να μιλά
ΕΛΛΑΔΑ

Λευτέρης Πετρούνιας – Άννα Βερούλη: Να ασχοληθεί με τους κρίκους και να πάψει να μιλά

Λευτέρης Πετρούνιας - Άννα Βερούλη: "Εγώ θα πρότεινα στον Λευτέρη καλύτερα να ασχοληθεί με τους κρίκους", είπε η Άννα Βερούλη.

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το κίνημα #metoo και τη σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του αθλητισμού, τη δημόσια συγγνώμη του και τις εξηγήσεις που έδωσε η σύζυγός του, Βασιλική Μιλλούση, αρκετοί αθλητές σχολίασαν τις ατυχείς δηλώσεις του ολυμπιονίκη.

Μεταξύ αυτών ήταν και η Άννα Βερούλη. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Άννα Βερούλη προέτρεψε τον Λευτέρη Πετρούνια να ασχοληθεί με τους κρίκους και “να πάψει να μιλά”. Συγκεκριμένα είπε: “Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Λευτέρης έκανε αυτή τη δήλωση. Δηλαδή, ένα ολόκληρο κίνημα με τα λόγια του το διαγράφει; Δεν ξέρω τι προσπαθεί να κάνει. Οι γυναίκες και οι άντρες οι οποίοι μίλησαν, οι άνθρωποι που τόλμησαν να μιλήσουν και επιτυχημένοι ήταν και δε φοβήθηκαν και έλυσαν τα εσωτερικά τους θέματα και βγήκαν προς τα έξω για να μπορέσουν να δώσουν την ώθηση και στον άλλον κόσμο να βγει να μιλήσει”, είπε η πρωταθλήτρια του στίβου και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: “Εγώ θα πρότεινα στον Λευτέρη καλύτερα να ασχοληθεί με τους κρίκους που είναι πάρα πολύ καλός και τον χειροκροτάμε όλοι και να πάψει να μιλά”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις