Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ακρίτα – Λοβέρδος: Αν χάσει υπάρχει πάντα το ψηφοδέλτιο Επικράτειας της ΝΔ
ΕΛΛΑΔΑ

Ακρίτα – Λοβέρδος: Αν χάσει υπάρχει πάντα το ψηφοδέλτιο Επικράτειας της ΝΔ

Ακρίτα - Λοβέρδος: Ο Α. Λοβέρδος σε ανάρτηση του αρνείται τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και η Έλενα ΑΚρίτα δεν την άφησε ασχολίαστη

Η Έλενα Ακρίτα σχολιάζει, με το γνωστό της καυστικό στιλ, την ανάρτηση του Α. Λοβέρδου, ο οποίος σημείωνε επί της ουσίας ότι δεν θα συνεργαστεί ποτέ με τον ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ. Ο κ. Λοβέρδος είναι εκ των βασικών διεκδικητών της ηγεσίας του Κινήματος και εμμέσως καταφέρεται εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου για την “προοδευτική διακυβέρνηση” που προτείνει, ερμηνεύοντάς την ότι εννοεί τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτησή του Ανδρέα Λοβέρδου

“Καθαρό: Εάν οι πολίτες με προτιμήσουν θα βάλω τέλος στα σενάρια περί δήθεν προοδευτικής διακυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στο ίδιο σχήμα με Σπίρτζη, Ραγκούση, Ξενογιαννακοπούλου και Κουρουμπλή δεν πρόκειται να βρεθούμε”.

“Κι αν χάσει στις εσωκομματικές εκλογές, υπάρχει πάντα το ψηφοδέλτιο Επικράτειας στη ΝΔ. Αφού προφανώς δεν έχει πρόβλημα με Βορίδη, Πλεύρη και τον συν-τενίστα του Γεωργιάδη”, έγραψε η κ. Ακρίτα.

Υπενθυμίζεται πως από τα Χανιά την Πέμπτη ο Ανδρέας Λοβέρδος, πάλι με ανάρτησή του, εξέφραζε τη διαφωνία του με μια συνεργασία του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας αιχμές εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου και των όσων λέει για “προοδευτική διακυβέρνηση”. “Η δική μου υποψηφιότητα θα καταστρέψει κάθε σενάριο που μπροστά μου λανσάρεται ως δήθεν προοδευτική διακυβέρνηση ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ ίσως και Βαρουφάκη”, τόνιζε ο κ. Λοβέρδος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις