Φίλιππος Γλίξμπουργκ γάμος: Το Σάββατο παντρεύεται τη Νίνα Φλορ στην Αθήνα

LIFESTYLE

Φίλιππος Γλίξμπουργκ γάμος: Το Σάββατο παντρεύεται τη Νίνα Φλορ στην Αθήνα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ελένη Ριζάκη

Φίλιππος Γλίξμπουργκ γάμος: Στη Μητρόπολη Αθηνών, το Σάββατο στις 5 το απόγευμα, ο Φίλιππος Γλίξμπουργκ θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Νίνα Φλορ, παρουσία της τέως βασιλικής οικογένειας και λαμπερών καλεσμένων.

21.10.2021 | 17:13

Το Σάββατο παντρεύεται την αγαπημένη του Νίνα Φλορ ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος Γλίξμπουργκ στην Αθήνα, στη Μητρόπολη Αθηνών, στις 5 το απόγευμα. Το ζευγάρι είναι ήδη παντρεμένο με πολιτικό γάμο εδώ και ένα χρόνο, από το Δεκέμβριο του 2020, στο Σεν Μόριτζ στην Ελβετία, παρουσία μόνο των γονιών τους, εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας. Τώρα θα προχωρήσουν στην τέλεση ενός ανοιχτού θρησκευτικού γάμου, στον οποίο θα παρευρίσκονται όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς. Στο πλευρό τους θα είναι, φυσικά, όλη η οικογένεια: ο τέως βασιλιάς με την Αννα Μαρία, ο Παύλος Γλίξμπουργκ με τη Μαρί Σαντάλ και τα πέντε παιδιά τους, αλλά και ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ με την Τατιάνα Μπλάτνικ και η Θεοδώρα με τον αρραβωνιαστικό της Μάθιου Κούμαρ. Μάλιστα η Μαρί Σαντάλ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, όπως αποκάλυψε μέσα από το λογαριασμό της στο Ιnstagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να απολαμβάνει έναν ελληνικό καφέ.

Η τέλεση του ιερού μυστηρίου του γάμους στη Μητρόπολη Αθηνών έχει και ιστορική αξία, καθώς στην ίδια τοποθεσία είχαν παντρευτεί το 1964 ο πατέρας του γαμπρού με τη μητέρα του Άννα Μαρία. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί πως, πρόκειται να τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και πρόληψης διασποράς του κορωνοϊού, για αυτό και μέσα στη Μητρόπολη παρόντες θα μπορούν να είναι μέχρι 100 καλεσμένοι. Σύμφωνα όμως με το την τηλεοπτική εκπομπή του ANT1 “Το Πρωινό”, για όσους δε θα βρεθούν στη Μητρόπολη, έχει προγραμματιστεί να στηθεί γιγαντοοθόνη σε πολυτελές ξενοδοχείο, στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να παρακολουθήσουν από εκεί την τελετή.

Η δεξίωση, τα πάρτι και οι καλεσμένοι

Αρχικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η δεξίωση του γάμου έχει κανονιστεί να γίνει σε ξενοδοχείο πέριξ της πλατείας Συντάγματος. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες καλεσμένοι στο γάμο είναι η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Σταύρος Νιάρχος και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Όσον αφορά στο pre-wedding πάρτι, ο Θάνος Βάγιος ανέφερε ότι θα πραγματοποιηθεί στη Λίμνη Βουλιαγμένης και θα έχει αποκλειστικά άρωμα Ελλάδας, με παραδοσιακά τραγούδια και χορούς, ενώ μετά το γάμο, την Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι θα δοθεί γεύμα στο Ναυτικό Όμιλο Πειραιά.

 

Ετικέτες
Exit mobile version