Φίλιππος Γλίξμπουργκ γάμος: Οι Έλληνες καλεσμένοι, στη Βουλιαγμένη το pre-wedding πάρτι

LIFESTYLE

Φίλιππος Γλίξμπουργκ γάμος: Οι Έλληνες καλεσμένοι, στη Βουλιαγμένη το pre-wedding πάρτι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Φίλιππος Γλίξμπουργκ γάμος: Η δεξίωση του γάμου θα γίνει σε ξενοδοχείο πέριξ της πλατείας Συντάγματος.

21.10.2021 | 18:17

Ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος Γλίξμπουργκ, θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τη Νίνα Φλορ, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στην Αθήνα. Το ζευγάρι έκανε τον πολιτικό του γάμο πριν από έναν χρόνο, τον Δεκέμβριο του 2020, στο Σεν Μόριτζ στην Ελβετία, με την παρουσία μόνο των γονιών τους, λόγω των περιορισμών της πανδημίας και τώρα ήρθε η στιγμή για ένα μεγαλύτερο γάμο, με την παρουσία όλων των φίλων και των συγγενών. Στο πλευρό τους θα βρεθεί όλη η οικογένεια, ο τέως βασιλιάς με την Αννα Μαρία, ο Παύλος Γλίξμπουργκ με τη Μαρί Σαντάλ και τα πέντε παιδιά τους, αλλά και ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ με την Τατιάνα Μπλάτνικ και η Θεοδώρα με τον αρραβωνιαστικό της, Μάθιου Κούμαρ. Μάλιστα η Μαρί Σαντάλ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα όπως αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία, όπου απολαμβάνει έναν ελληνικό καφέ.

Οι Έλληνες καλεσμένοι

Ο γάμος θα γίνει στη Μητρόπολη Αθηνών το Σάββατο στις 5 το απόγευμα, εκεί που είχαν παντρευτεί το 1964 ο πατέρας του γαμπρού με τη μητέρα του Άννα Μαρία. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και πρόληψης διασποράς του κορωνοϊού, γι’ αυτό και μέσα στη Μητρόπολη το παρών θα δώσουν 100 καλεσμένοι. Σύμφωνα όμως με το Πρωινό, για τους προσκεκλημένους που δεν βρεθούν μέσα στη Μητρόπολη, έχει προγραμματιστεί να στηθεί γιγαντοοθόνη σε πολυτελές ξενοδοχείο, στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να παρακολουθήσουν από εκεί την τελετή.

Η δεξίωση του γάμου θα γίνει σε ξενοδοχείο πέριξ της πλατείας Συντάγματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες καλεσμένοι στο γάμο είναι η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Σταύρος Νιάρχος και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Όσον αφορά στο pre-wedding πάρτι, ο Θάνος Βάγιος ανέφερε ότι θα πραγματοποιηθεί στη Λίμνη Βουλιαγμένης θα έχει αποκλειστικά άρωμα Ελλάδας, με παραδοσιακά τραγούδια και χορούς. Μετά το γάμο, την Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι θα δοθεί γεύμα στο Ναυτικό Ομιλο Πειραιά.

Exit mobile version