Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θεία 8χρονης – Ρόδος: Τι υποστηρίζει η κατηγορούμενη
ΕΛΛΑΔΑ

Θεία 8χρονης – Ρόδος: Τι υποστηρίζει η κατηγορούμενη

Θεία 8χρονης - Ρόδος: «Έχω έξι παιδάκια και τρία εγγονάκια, γιατί να κάνω κακό σε ξένο παιδάκι»;

Την οποιαδήποτε κατηγορία αρνείται η 50χρονη στη Ρόδο που κατηγορείται ότι κακοποίησε την 8χρονη ανιψιά της, με απώτερο σκοπό να πάρει χρήματα από τη μητέρα του παιδιού. Με δηλώσεις στο Star μάλιστα υποστηρίζει ότι όσα είπε ήταν προϊόν πίεσης. «Δεν έχω κάνει κάτι. Αν ήταν να κάνω κάτι θα το έκανα στα παιδιά μου, έχω έξι παιδάκια και τρία εγγονάκια, γιατί να κάνω κακό σε ξένο παιδάκι; Εγώ τη μητέρα του παιδιού την είχα σαν αδερφή μου, με έπαιρνε τηλέφωνο, πήγαινα πάνω στο σπίτι της, έπινα καφέ μαζί της, αν ήθελε ψώνια έτρεχα και της ψώνιζα», δήλωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι συνέβη, υποστηρίζει ότι βρέθηκε στο σπίτι επειδή της τηλεφώνησε η μητέρα του κοριτσιού. «Το παιδί παραπονιόταν ότι πονάει από κάτω. Και ανοίξαμε μία συζήτηση και είπα να το δούμε, και χωρίς να βάλουμε χέρι, μονάχα η μαμά άγγιξε, και γυρνώ και της λέω “μήπως είναι βιασμένο”; Δεν είπα ότι είναι. Η συμπεθέρα μου είπε 100% ότι είναι βιασμένο. Βάλαμε γάντια και η μητέρα και εγώ. Δεν έβαλα καθόλου χέρι, μόνο με το μάτι είδαμε και μου λέει η μητέρα να βγάλουμε φωτογραφίες, να πάμε σε ένα παιδίατρο».

Οι δηλώσεις της 50χρονης κατηγορούμενης

Σύμφωνα με την ίδια, η μητέρα του κοριτσιού τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι το παιδί είναι βιασμένο. Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί, της είπαν να πάει από το τμήμα για να κάνει μήνυση. Στο σχόλιο της δημοσιογράφου ότι ομολόγησε την κακοποίηση, η γυναίκα απάντησε θετικά, υποστήριξε ωστόσο ότι δέχθηκε πιέσεις. «Πώς ομολόγησα; Με ζόρισαν και τα είπα, που είναι όλα ψέμματα».

Συνεχίζοντας παραδέχθηκε ότι είπε στη μητέρα ότι για να μην πάρει το παιδί το Χαμόγελο του Παιδιού, πρέπει να της δώσει χρήματα για κάποιον άνθρωπο που είναι εκεί μέσα. «Της το είπα για το Χαμόγελο του Παιδιού, δεν το αρνιέμαι, αλλά ποτέ δεν πήγα να τις πάρω λεφτά. Της το είπα μήπως και τη φοβερίσω, μήπως φοβηθούν τα παιδιά της να μην βγαίνουν έξω μέχρι αργά το βράδυ. Της είπα μπας και μας χρειαστούν λεφτά, δεν της ζήτησα, ούτε από τη μητέρα ούτε από τα παιδιά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις