Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συμβόλαιο θανάτου – Facebook: Έψαχνε εκτελεστή της πρώην γυναίκας του
ΕΛΛΑΔΑ

Συμβόλαιο θανάτου – Facebook: Έψαχνε εκτελεστή της πρώην γυναίκας του

Συμβόλαιο θανάτου - Facebook: Φέρεται να αποκάλυψε ότι είχε πολλά προβλήματα με την πρώην γυναίκα του

Ήθελε να σκοτώσει την πρώην γυναίκα του και αναζητούσε τρόπους για να κλείσει συμβόλαιο θανάτου με εκτελεστή, μέσω σελίδας για χωρισμένους πατεράδες στο facebook. Ένας διαζευγμένος 58χρονος πατέρας έκανε το καλοκαίρι αίτημα να συμμετάσχει σε μια δημοφιλή σελίδα στο facebook με τίτλο “Ενεργός Μπαμπάς”, που ασχολείται με θέματα διαζευγμένων και κυρίως με τα δικαιώματά τους στην επιμέλεια των παιδιών τους. Ο διαχειριστής της συγκεκριμένης σελίδας κατήγγειλε στην αστυνομία ότι λίγο καιρό αφού ο 58χρονος έγινε μέλος της ομάδας, τον προσέγγισε εκφράζοντας την πρόθεσή του να προσλάβει εκτελεστή για να δολοφονήσει την πρώην σύζυγό του, η οποία, όπως είπε, του δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία του με το παιδί του. Ήθελε, δηλαδή, να κάνει ένα συμβόλαιο θανάτου.

Μάλιστα ο διαχειριστής της σελίδας κατήγγειλε ότι ο άνδρας ήθελε να πουλήσει ακόμη και το σπίτι του προκειμένου να εξασφαλίσει τα απαραίτητα χρήματα ώστε να πληρώσει τον εκτελεστή που θα έβρισκε. Φέρεται να είπε ότι θα μπορούσε να εξασφαλίσει 40.000 ευρώ, από τα οποία θα διέθετε τα 10.000 ευρώ ως… προκαταβολή, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ.

Μετά την καταγγελία του διαχειριστή της ομάδας του facebook, η αστυνομία ερεύνησε τα στοιχεία του 58χρονου άνδρα, που διαμένει στον Κολωνό, και κατάφερε να τον εντοπίσει διαδικτυακά. Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας που διέταξε να υποβληθεί η δικογραφία της υπόθεσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις