Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ρομπ Χάλφορντ – judas priest – καρκίνος: Μίλησε για την περιπέτειά του με την επάρατο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρομπ Χάλφορντ – judas priest – καρκίνος: Μίλησε για την περιπέτειά του με την επάρατο

Ρομπ Χάλφορντ - judas priest - καρκίνος: Σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του προστάτη και πώς, τελικά, θεραπεύτηκε.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Heavy Consequence, ο Ρόμπ Χάλφορντ, τραγουδιστής του metal συγκροτήματος Judas Priest, αποκάλυψε τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του προστάτη. Συγκεκριμένα είπε: «Έδωσα τη μικρή μου μάχη με τον καρκίνο πριν ένα χρόνο, το ξεπέρασα και τώρα έχω απαλλαχθεί από αυτό, δόξα τω Θεώ. Συνέβη όταν ήμασταν σε lockdown. Τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο όσον αφορά τη χρονική ακολουθία των γεγονότων. Δεν έχω παρά μόνο ευγνωμοσύνη που βρίσκομαι σε αυτό το σημείο της ζωής μου, κάνοντας ακόμα αυτό που αγαπώ περισσότερο».

Τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν το 2017, σύμφωνα με το θρύλο της metal μουσικής. Έτσι, ξεκίνησε θεραπεία για τον καρκίνο τον περασμένο Ιούλιο. Υποβλήθηκε σε επιτυχή προστατεκτομή, ενώ τον Απρίλιο και το Μάιο είχε δοκιμάσει και τις ακτινοθεραπείες, οι οποίες όμως ήταν αναποτελεσματικές. Ο 70χρονος δε μίλησε σχεδόν σε κανένα για το γεγονός πως έπασχε από καρκίνο, ενώ, όπως παραδέχεται, «ήταν μια δύσκολη χρονιά, δεν μπορώ να το αρνηθώ αυτό, αλλά χαίρομαι που το πέρασα».

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής είχε αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τα συμπτώματα του καρκίνου του προστάτη σε μια πρόσφατη ανανεωμένη έκδοση των απομνημονευμάτων του με τίτλο Confess. Μάλιστα, εξομολογήθηκε μέσα από το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου του τα πρώτα του συναισθήματα, όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα συμπτώματα: «Πώς ένιωσα; Ένιωσα έναν συνδυασμό τρόμου, σοκ και περίεργης ανακούφισης. Τουλάχιστον τώρα ξέρω!». Συνεχίζει, αποκαλύπτοντας: «”Θα πεθάνω;”. Αυτό ήταν το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ, γιατί ήξερα άτομα που έχουν πεθάνει από καρκίνο του προστάτη. “Όχι δεν πρόκειται να πεθάνεις μου”, είπε ο Δρ. Άλι».

Επίσης, εξηγεί πώς άλλαξε η στάση του απέναντι στη μάχη που κλήθηκε να δώσει, όταν είδε μια διαφήμιση του νοσοκομείου Παίδων στο Φοίνιξ. «Έδειχνε παιδιά με καρκίνο. Ήταν μωρά που κείτονταν στο κρεβάτι διασωληνωμένα να παλεύουν για τη ζωή τους. Δεν ήξεραν τι τους συμβαίνει… Αυτό με έκανε να ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Ρομπ πώς τολμάς να είναι τόσο εγωιστής; Και από εκείνο το δευτερόλεπτο άλλαξε όλη μου η στάση απέναντι στην ασθένεια», θυμάται.

Η εμφάνισή τους στην Ελλάδα

Αξίζει να αναφερθεί πως το ιστορικό metal συγκρότημα τον Ιούλιο του 2022 θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να πραγματοποιήσει εμφάνιση στο πλαίσιο του Release Athens. Κανονικά, η εμφάνισή τους στο Release Athens θα γινόταν κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους το καλοκαίρι του 2021. Όμως με ανακοίνωση που είχε εκδώσει το συγκρότημα, είχαν αποφασίσει να αναβάλουν τις εμφανίσεις τους στην Ευρώπη, εξαιτίας των συνεχιζόμενων προβλημάτων με τον εμβολιασμό του Covid-19.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις