Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Angelina Jolie πρεμιέρα: Με τα παιδιά της στην πρεμιέρα των «Eternals»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Angelina Jolie πρεμιέρα: Με τα παιδιά της στην πρεμιέρα των «Eternals»

Angelina Jolie πρεμιέρα: Εμφανίστηκε με τα παιδιά της στην πρεμιέρα του «Eternals» και έκλεψε τις εντυπώσεις με το σκουλαρίκι που «αγκάλιαζε» το πιγούνι της.

Τα τελευταία χρόνια η Αντζελίνα Τζολί επιλέγει πολύ προσεκτικά τις δημόσιες εμφανίσεις της, ειδικά όταν μαζί της είναι και τα παιδιά της. Η πρόσφατη εμφάνισή της στο Λος Άντζελες σχολιάστηκε από τον διεθνή Τύπο, όχι μόνο γιατί μαζί της στο κόκκινο χαλί τη συνόδευαν τα πέντε από τα έξι παιδιά της, αλλά και γιατί κάτι περίεργο λαμπύριζε στο πρόσωπό της. Η χολιγουντιανή σταρ και ακτιβίστρια εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας της Marvel «Eternals»με ένα σκουλαρίκι που ξεκινούσε από τα κάτω χείλη και «αγκάλιαζε» το πιγούνι, ένα κόσμημα που δίχασε τους χρήστες των social media. Μαζί της βρέθηκαν ο 20χρονος Μάντοξ, η 16χρονη Ζαχάρα, η 15χρονη Σάιλοχ και τα 13χρονα δίδυμα Βίβιεν και Νοξ, ενώ έλειπε ο 17χρονος Παξ.

Οι «Eternals» αλλάζουν όλα όσα ξέραμε για το σύμπαν της Marvel

Η ταινία της Κλόι Ζάο (Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Ταινίας για το «Nomadland»), «Eternals», έρχεται στις αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου για να αλλάξει όλα όσα ξέραμε για το σύμπαν της Marvel. Η Αντζελίνα πρωταγωνιστεί στην ταινία στον ρόλο της μαχήτριας Θίνα. Οι Eternals είναι μια φυλή αθάνατων εξωγήινων που ζουν μυστικά στη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Κάθε ένα από τα μέλη της ομάδας διαθέτουν διαφορετικές δυνάμεις και ικανότητες και για πρώτη φορά τώρα θα χρειαστεί να διακινδυνεύσουν τη μυστική τους ύπαρξη προκειμένου να σώσουν τον κόσμο.

«Γύρισα την ταινία ακριβώς με τον τρόπο που ήθελα να την γυρίσω, σε πραγματικές τοποθεσίες και με αρκετά πλάνα με ηλιοβασίλεμα. 360 μοίρες με την ίδια κάμερα με την οποία γύρισα το Nomadland. Είναι κάπως σουρεαλιστικό. Ακόμα περιμένω να μου δώσουν κάποιο άκυρο. Αλλά δεν έχει γίνει κάτι ακόμα. Νομίζω πως στάθηκα τυχερή με το ότι η Marvel είναι πρόθυμη στο να παίρνει ρίσκα και να κάνει κάτι διαφορετικό» είχε δηλώσει στο The Hollywood Reporter η Κλόι Ζάο. Στην ταινία παίζουν οι ηθοποιοί: η Τζέμα Τσαν (Σέρσι), ο Ρίτσαρντ Μάντεν (Ικαρις), ο Κουμάιλ Ναντζιάνι (Κίνγκο), η Λία ΜακΧιου (Σπράιτ), ο Μπράιαν Τάιρι Χένρι (Φάστος), η Λόρεν Ρίντλοφ (Μάκαρι), ο Μπάρι Κέογκαν (Ντρούιγκ), ο Ντον Λι (Γκίλγκαμες), η Σάλμα Χάγιεκ (Αζακ), η Αντζελίνα Τζολί (Θένα) και ο θνητός Κιτ Χάρινγκτον (Ντέιν Γουίτμαν).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις