Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Μπόμπα: Τρώει παρέα με τις δίδυμες
LIFESTYLE

Χριστίνα Μπόμπα: Τρώει παρέα με τις δίδυμες

Χριστίνα Μπόμπα: Επιδιώκει να αφιερώνει μερικές ώρες μέσα στην εβδομάδα σε πράγματα που την ευχαριστούν.

Ακόμα ένα όμορφο στιγμιότυπο με τις δίδυμες κόρες της μοιράστηκε με τους αγαπημένους της followers η Χριστίνα Μπόμπα. Η γνωστή influencer με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers δεν σταματά να ανεβάζει και ενημερώνει μέσω stories στο Instagram για την καθημερινότητά της με τις κόρες της. Η όμορφη μαμά, 3,5 μήνες μετά τη γέννα, ξεκίνησε διατροφή και γυμναστική που τόσο της αρέσει, ενώ με κάθε ευκαιρία ξεκλέβει δύο ωρίτσες για να κάνει πράγματα για τον εαυτό της.

Στο πρόγραμμά της έχει εντάξει και συνήθειες που έκανε πριν την γέννα, καθώς και τη δουλειά της στο γραφείο της. Την Τρίτη (20/10) μάλιστα, πήγε για δουλειές και περιποίηση προσώπου. Όταν επέστρεψε, κάθισε να φάει έχοντας την καλύτερη παρέα. Την Φιλίππα και την Αριάνα. Μάλιστα ανέβασε και σχετικά στιγμιότυπα, χαρίζοντας όμορφες εικόνες στο κοινό που την ακολουθεί.

 Τα stories και ο χρόνος της μαμάς

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά «Κάνουμε παρέα στη μαμά να φάει», δείχνοντας τη μία κόρη της να κάθεται στο ριλάξ. Στη συνέχεια ανέβασε κι ένα δεύτερο story στο οποίο έγραψε «Η παρέα μεγαλώνει», δείχνοντας και την δεύτερη κόρη της στο πλάνο.

Είναι γνωστό ότι όταν μια γυναίκα γίνεται μαμά, οι δικές της ανάγκες μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Τρώει στο πόδι, κάνει μπάνιο με την ψυχή στο στόμα, κοιμάται λιγότερο απ’ όλους. Συχνά, παραμελεί να κάνει πράγματα για τον εαυτό της που είναι αυτονόητα στους υπόλοιπους. Όμως είναι σημαντικό οι μαμάδες να βρίσκουν λίγο χρόνο για τις ανάγκες τους προκειμένου να ξεκουράζονται αλλά και να νιώθουν καλύτερα. Η Χριστίνα Μπόμπα αυτό προσπαθεί να κάνει τώρα που οι κόρες της είναι 3,5 μηνών. Επιδιώκει να αφιερώνει μερικές ώρες μέσα στην εβδομάδα σε πράγματα που την ευχαριστούν. Και αυτό το εισπράττουν στη συνέχεια και τα μωρά της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις