Μαρίνα Πατούλη – επανασύνδεση: Δηλώσεις που ενισχύουν το σενάριο

LIFESTYLE

Μαρίνα Πατούλη – επανασύνδεση: Δηλώσεις που ενισχύουν το σενάριο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ελένη Ριζάκη

Μαρίνα Πατούλη - επανασύνδεση: Ο "θερμός" τρόπος με τον οποίο μίλησε για τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Πατούλη φουντώνουν τις υποψίες για επανασύνδεση του ζεύγους.

20.10.2021 | 13:51

Εντύπωση έκανε ο “ζεστός” τρόπος, με τον οποίο μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Super Κατερίνα” για το Γιώργο Παστούλη, ειδικά αν ληφθεί υπόψη όλη η προηγούμενη περίοδος, η οποία είχε σημαδευτεί από μια δημόσια διαμάχη που αναπτύχθηκε μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, όταν η κα. Πατούλη ρωτήθηκε για το αν μπορεί να “ξανακολλήσει” το γυαλί, απάντησε πως: “Μπορεί ένα γυαλί να ραγίσει, αλλά να κολλήσει με άλλον τρόπο”. Ενώ, στη ξεκάθαρη ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρεί με το Γιώργο Πατούλη είπε ότι “ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, 35 χρόνια μαζί, τον αγαπώ, έχουμε ένα παιδί μαζί. Περάσαμε πολύ δύσκολα. Θεωρώ ότι για πάντα είναι οικογένειά μου”. Επίσης, η Μαρίνα Πατούλη επεσήμανε πως πλέον η επικοινωνία της με τον κ. Πατούλη είναι πολύ καλύτερη.

Αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό, διότι το Μάρτιο του 2021, η είδηση του χωρισμού Μαρίνας και Γιώργου Πατούλη ύστερα από 35 χρόνια γάμου έκανε το γύρο της επικαιρότητας. Μάλιστα, το πρώτο διάστημα, η Μαρίνα Πατούλη είχε κρατήσει υψηλούς τόνους στις δηλώσεις της, αποκαλύπτοντας και πράγματα για τον περιφερειάρχη: “Μια από τις μεγαλύτερες μορφές βίας, είναι η βία της σιωπής. Όταν ο άλλος δε σου μιλάει, δε σου εξηγεί, σε απαξιώνει για τα πάντα… Για ποιο λόγο; Θα ήθελα να το ξέρω. Τον προκαλώ και τον προσκαλώ μέσα από την εκπομπή λοιπόν, εφόσον έχει δείξει αυτή την αναλγησία. Μπορεί να περνάει την κρίση του. Το καταλαβαίνω, αλλά θέλω μια επικοινωνία. Είναι ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί. Θα προσπαθήσω μόνη μου να στήσω το σπίτι, το παιδί και την αγάπη μας”.

Πώς γνωρίστηκαν Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη;

Η (τότε) Μαρίνα Σταυράκη και ο Γιώργος Πατούλης γνωρίστηκαν το 1986 στην Πάρο, όταν ο κ. Πατούλης ήταν 25 ετών και μόλις είχε αποφοιτήσει από την Ιατρική Σχολή και η Μαρίνα Πατούλη ήταν πρωτοετής φοιτήτρια Φιλολογίας. Αρχικά, εκείνος την πέρασε για Γερμανίδα και για αυτό το λόγο προσπάθησε να την προσεγγίσει στα γερμανικά, αλλά εκείνη του απάντησε στα ελληνικά. Παρόλο που η πρώτη γνωριμία δεν είχε αίσιο τέλος, μοιραία ξαναβρέθηκαν στην Πάρο και τελικά ξεκίνησαν τη σχέση τους, ενώ 6 χρόνια αργότερα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στη Μητρόπολη Αθηνών. Έχουν μαζί ένα γιο τον Αλέξανδρο. Μάλιστα, σε τηλεοπτική συνέντευξη που είχε δώσει το ζεύγος το 2017, χρονιά που συμπλήρωσαν 30 χρόνια γάμου, στην εκπομπή Tatiana Live, ο Γιώργος Πατούλης είχε αποκαλύψει πως μέρος της επιτυχίας του γάμου τους οφειλόταν στο γεγονός πως η Μαρίνα του έκανε συνεχώς εκπλήξεις.

 

Exit mobile version