Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Βοσκοπούλου: Η συγκινητική ανάρτηση με τον πατέρα της
LIFESTYLE

Μαρία Βοσκοπούλου: Η συγκινητική ανάρτηση με τον πατέρα της

Μαρία Βοσκοπούλου: Μια τρυφερή φωτογραφία με τον πατέρα της 3 μήνες μετά το θάνατό του έκανε story στο Instagram και κάπως έτσι συγκίνησε πλήθος κόσμου.

Μια κοινή φωτογραφία με τον πατέρα της Τόλη Βοσκόπουλο ανέβασε η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μιας και σήμερα, 19 Οκτωβρίου, έκλεισαν τρεις μήνες από το θάνατο του μεγάλου Έλληνα ερμηνευτή. Η τρυφερή φωτογραφία αναρτήθηκε σε μορφή story και απεικονίζει πατέρα και κόρη να κοιτάζονται χαμογελαστή και τη Μαρία Βοσκοπούλου να έχει περάσει το ένα της χέρι γύρω από τον πατέρα της, αγκαλιάζοντάς τον. Το συγκινητικό της post έγραφε “3 μήνες” και συνοδευόταν και από μία καρδιά.

Υπενθυμίζεται πως ο σπουδαίος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή, λόγω ανακοπής καρδιάς, το καλοκαίρι και συγκεκριμένα, στις 19 Ιουλίου το πρωί, μια εβδομάδα πριν κλείσει τα 81 του χρόνια (είχε γεννηθεί 26 Ιουλίου 1940). Όταν δημοσιοποιήθηκε ο θάνατός του όλη η χώρα θρήνησε. Μάλιστα, πλήθος κόσμου έσπευσε να του πει το τελευταίο αντίο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου και πραγματοποιήθηκε η κηδεία του δύο μέρες μετά, το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Ιουλίου, ενώ η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του Μαρία βρίσκονταν σε πρώτο πλάνο.

 

Δεν είναι η πρώτη ανάρτηση μετά το θάνατο του πατέρα της

Βέβαια, δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που η κόρη του αγαπημένου τραγουδιστή αναρτά περιεχόμενο στον προσωπικό λογαριασμό της στα social media σχετικά με τον πατέρα της, ύστερα και από το θάνατό του. Όταν ο μπαμπάς της απεβίωσε, η Μαρία επέλεξε να του πει “αντίο” με μία τρυφερή φωτογραφία από παλιά, από τότε που εκείνη ήταν παιδάκι και ο Βοσκόπουλος την κρατούσε στα χέρια του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις