Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Νοεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα αγαπημένα της ποτά που πρέπει να βάλει στην άκρη
ΚΟΣΜΟΣ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα αγαπημένα της ποτά που πρέπει να βάλει στην άκρη

Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι γιατροί της απαγόρευσαν, για λόγους υγείας, να συνεχίσει την κατανάλωση αλκοόλ. Πώς το αντιμετώπισε;

Η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι η μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου και η μακροβιότερη Βασίλισσα στην παγκόσμια ιστορία. Στα 95 της η Ελισάβετ είναι λάτρης του αλκοόλ ωστόσο, θα πρέπει να το αποχωριστεί για λόγους υγείας. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι γιατροί της συνέστησαν να σταματήσει το ποτό και να το επιλέγει μονάχα σε ειδικές περιστάσεις.

«Στη Βασίλισσα είπαν να σταματήσει τα ποτά το βράδυ, που είναι συνήθως μαρτίνι. Δεν είναι μεγάλη υπόθεση για εκείνη, δεν πίνει πολύ, αλλά φαίνεται κάπως άδικο που σε αυτό το στάδιο της ζωής της πρέπει να εγκαταλείψει μια από τις ελάχιστες απολαύσεις της», είπε στο Vanity Fair οικογενειακός φίλος. Μάλιστα, πηγές του παλατιού αναφέρουν ότι το dry martini είναι το αγαπημένο της ποτό, ενώ δεν λέι «όχι» σε ένα ποτήρι γλυκό κρασί με το δείπνο. Επίσης, είναι γνωστό ότι πίνει ένα ποτήρι σαμπάνια πριν κοιμηθεί. Τέλος, στη λίστα της βρίσκεται και το Gin and Dubonnet.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις