Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και φιλία: Ποιοι κάνουν για παρεάκι και όχι για σεξ
PLUS

Ζώδια και φιλία: Ποιοι κάνουν για παρεάκι και όχι για σεξ

Ζώδια και φιλία: Δείτε πια είναι αυτά τα τέσσερα ζώδια

Κάποιους άντρες καλό είναι να τους κρατάς στον φιλικό σου κύκλο, να βγαίνετε, να διασκεδάζετε, να περνάτε καλά και να στηρίζετε ο ένας τον άλλο, παρά να κάνεις σχέση μαζί τους.

Διότι αυτή η σχέση, σύμφωνα με το astrology.gr και δύσκολη θα ήταν, αλλά και στο τέλος θα καταλήγατε δυο εχθροί που δεν θέλουν να ξαναδούν ποτέ ο ένας τον άλλο.

Δείτε πια είναι αυτά τα τέσσερα ζώδια.

Δίδυμοι

Και πόσα δεν έχεις ακούσει για τον Δίδυμο. Πρόκειται για έναν άντρα, ο οποίος θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός φίλος, αλλά όχι ο τέλειος σύντροφος. Είναι κοινωνικός, εξωστρεφής, έξυπνος, με χιούμορ, του αρέσει να διασκεδάζει και δίπλα του δεν βαριέσαι ποτέ. Όλα αυτά, αν είσαι απλά κολλητή του, είναι τα καλύτερα προσόντα, ωστόσο αν είστε μαζί, τότε το πράγμα αλλάζει. Με τον Δίδυμο δεν ξέρεις ποτέ τι σε περιμένει, αλλάζει γνώμη στο λεπτό, δεν μπορεί να μείνει σε ένα μέρος και γενικότερα θέλει ελευθερία χωρίς να λογοδοτεί πουθενά!

Παρθένος

Ένας άντρας Παρθένος είναι ιδανικός, ως φίλος. Μπορεί να σου δώσει λύσεις σε διάφορα ζητήματα και επίσης θα είναι πάντα εκεί για να σε ακούσει και να σε… βάλει στην θέση σου, όποτε χρειαστεί. Δεν «χαϊδεύει» αφτιά και δεν θα σου πει κάτι απλά και μόνο για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Όλα αυτά θα σου φανούν εξαιρετικά, αν είστε απλά φίλοι. Αν κάνεις σχέση μαζί του, θα δυσανασχετήσεις από το πόσο επικριτικός και ανικανοποίητος είναι. Η αυτοπεποίθησή σου θα πέσει στα τάρταρα με όσα θα ακούς και δεν θα είσαι και το πιο ευτυχισμένο άτομο δίπλα του, καθώς ό,τι και να κάνεις για να τον ικανοποιήσεις, ποτέ δεν θα είναι αρκετό.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα άτομο από το οποίο μπορείς να παραδειγματιστείς. Ένας φίλος που θα σου σταθεί, θα σε στηρίξει και θα είναι πάντα εκεί για σένα. Άλλωστε, ο λόγος του είναι συμβόλαιο και τιμά τις φιλίες του, όπως και τις συνεργασίες του. Το πράγμα αλλάζει όταν πρόκειται για την ερωτική του ζωή. Ως σύντροφος είναι αρκετά… κρύος, αποστασιοποιημέντος, εργασιομανής και απαιτητικός. Δεν είναι ο τύπος που θα φέρει τον ενθουσιασμό και την χαρά στην σχέση. Είναι αρκετά απαισιόδοξος και απαιτεί από το ταίρι του να τον υποστηρίζει σε όλα, να τον βοηθά να πετύχει τους στόχους του και να μην έχει απαιτήσεις.

Υδροχόος

Το πόσο καλά μπορείς να περάσεις με έναν Υδροχόο για παρέα, δεν λέγεται. Είναι έξυπνος, έχει χιούμορ, είναι ανοιχτόμυαλος και επειδή ο ίδιος έχει πολλά ενδιαφέροντα, δεν βαριέσαι ποτέ κοντά του. Τώρα, αν είσαι σε σχέση μαζί του, το πράγμα αλλάζει. «Φιλτράρει» τα συναισθήματά του μέσα στο μυαλό του και λειτουργεί πιο πολύ με την λογική, παρά με την καρδιά. Προτιμά να αφιερώσει την μέρα του και την ενέργειά του στα πρότζεκτς του, παρά να ασχοληθεί με την σχέση του, καθώς θεωρεί ότι αυτό είναι ανούσιο και τον κάνει να χάνει τον χρόνο του, ενώ θα μπορούσε να πετύχει τόσα πολλά πράγματα. Η ελευθερία για εκείνον είναι το Α και το Ω. Μια σχέση του την στερεί και νιώθει δεσμευμένος με αποτέλεσμα να είναι δυστυχισμένος και να κάνει και την κοπέλα του ακόμα πιο δυστυχισμένη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις