Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπέττυ Μαγγίρα: Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Μπέττυ Μαγγίρα: Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια

Μπέττυ Μαγγίρα: Δύσκολες στιγμές περνά η ηθοποιός και παρουσιάστρια, ύστερα από το θάνατο της μητέρας της.

Απουσίαζε σήμερα το πρωί η Μπέττυ Μαγγίρα από το πόστο της στην παρουσίαση της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα”. Η γνωστή παρουσιάστρια, μετά την πρόσφατη γνωστοποίηση για το θάνατο της μητέρας της, είναι στη γενέτειρά της Ξάνθη στο πλευρό της οικογένειάς της. Ο Δημήτρης Μακαλιάς ανέλαβε την έναρξη της εκπομπής, εξηγώντας στο κοινό: «Όπως καταλαβαίνετε, δυστυχώς, η Μπέττυ δεν είναι σήμερα μαζί μας. Χθες έχασε τη μητέρα της και γι’ αυτό το λόγο βρίσκεται στην Ξάνθη σήμερα. Η αγαπημένη Νίκη, η μητέρα της Μπέττυς, της Ματθίλδης και του Γιώργου έφυγε, η Μπέττυ μας το ανακοίνωσε και μέσα από τα social media τα δικά της».

Επίσης, τους ευχήθηκε, προσθέτοντας: «Ελπίζουμε να είστε καλά, κουράγιο σας ευχόμαστε πάνω, σας αγαπάμε πάρα πολύ, να τη θυμάστε… Εμείς είμαστε εδώ να συνεχίσουμε σήμερα την εκπομπή μας. Να στείλουμε την αγάπη μας και την περιμένουμε να γυρίσει γρήγορα».

Η δημοσίευση στο Instagram

Η Μπέττυ Μαγγίρα ανακοίνωσε μέσω social media την απώλεια της μητέρας της, στην οποία είχε αδυναμία, το απόγευμα της Κυριακής στους διαδικτυακούς της φίλους. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Μάλιστα δημοσίευσε και δύο φωτογραφίες, οι οποίες συνόδευσαν και το μήνυμά της και συγκίνησαν το διαδίκτυο:

«Αντίο μανούλα μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα. «Αβάσταχτος ο πόνος του αποχωρισμού, εύχομαι να έρχεσαι να σε βλέπω στα όνειρα μου», κατέληξε το μήνυμά της.

View this post on Instagram

 

A post shared by BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις