Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Νοεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κομάντα και Δράκοι επεισόδιο 4 17/10: Τι θα δούμε σήμερα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κομάντα και Δράκοι επεισόδιο 4 17/10: Τι θα δούμε σήμερα

Κομάντα και Δράκοι επεισόδιο 4 17/10: Η νεανική, μεταφυσική ιστορία μυστηρίου έρχεται απόψε στις 22:30 στο MEGA, με ακόμα ένα καθηλωτικό επεισόδιο

Κομάντα και Δράκοι επεισόδιο 4 17/10: Η σειρά, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Θοδωρή Παπαδουλάκη, ξετυλίγει ιστορίες της κρητικής παράδοσης μέσα από ένα μεταφυσικό ταξίδι, το οποίο μας γυρίζει στα παιδικά μας χρόνια.

Κομάντα και Δράκοι επεισόδιο 4 17/10: Τι θα δούμε στο τέταρτο επεισόδιο – Τίτλος Επεισοδίου: «Η Αρπαγή»

Το χάρισμα του Γιώργου έχει πια αποκαλυφθεί και διχάζει την ομάδα των Κομάντων. Η Λουλού τον θεωρεί υπερόπλο, ενώ ο Σήφης αρχίζει να τον φοβάται και θέλει να τον διώξουν από την ομάδα. Η απόφαση, όμως, είναι δική της, αφού αναλαμβάνει την αρχηγεία των Κομάντων. Ο Βασίλης γίνεται έξαλλος, όταν μαθαίνει ότι τα παιδιά πήγαν πάλι στο Άσραμ. Οι αυξανόμενες, ωστόσο, διενέξεις μεταξύ των χωριανών δεν του επιτρέπουν να επιληφθεί του θέματος.

Σύντομα ανακαλύπτει ότι η κόντρα δύο οικογενειών του χωριού, των Δρακάκηδων και των Καζάκηδων, κρατάει αιώνες και το χωριό, για ακόμα μία φορά, έχει μοιραστεί στα δύο. Ο Νεκτάριος πείθει τη Ναυσικά να πάνε για σκοποβολή, με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Η ‘Ιρις χάνεται μέσα στη σπηλιά του βουνού, αναζητώντας τον Μπάμπα Μπομπ και έρχεται αντιμέτωπη με το αόρατο τέρας στη «φωλιά» του. Οι Δράκοι χρησιμοποιούν ξανά τις δυνάμεις του Ντόντου για να ληστέψουν ένα πολύτιμο κειμήλιο, ένα τουφέκι από την εποχή της Ελληνικής Επανάστασης. Όμως, ο Δρακο-Μιχάλης δεν έχει αποκαλύψει ολόκληρο το σχέδιό του: προς έκπληξη όλων, απαγάγει την ιδιοκτήτρια του ιστορικού όπλου, Μαριάννα Καλογρίδη. Τα Κομάντα επιστρέφουν στην παράγκα της Βενετίας και κάνουν μία ανατριχιαστική ανακάλυψη στο νεκροταφείο του Άη-Γιώργη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις