Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τζένιφερ Γκέιτς γάμος: Ενα από τα κορυφαία γεγονότα για τη Νέα Υόρκη 
ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Γκέιτς γάμος: Ενα από τα κορυφαία γεγονότα για τη Νέα Υόρκη 

Τζένιφερ Γκέιτς γάμος: Η 25χρονη Τζένιφερ παντρεύτηκε τον 30χρονο Ναγιέλ Νάσαρ

Ενα από τα κορυφαία γεγονότα για τη Νέα Υόρκη ήταν ο γάμος της κόρης του ιδρυτή της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, Τζένιφερ με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Ναγιέλ Νασάρ. Οι δυο τους, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά στο σπίτι της στο Βόρειο Σάλεμ της Νέας Υόρκης, σε μία παραμυθένια τελετή που κόστισε περίπου δύο εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, την Παρασκευή το ζευγάρι είχε παντρευτεί με ιδιωτική μουσουλμανική τελετή στον κήπο του κτήματος της οικογένειας, εκεί όπου βρέθηκαν πολύ λίγα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα.

Την επόμενη ημέρα, ωστόσο, ακολούθησε ο «ανοιχτός» γάμος, όπου παραβρέθηκαν περίπου 300 επίτιμοι καλεσμένοι. Η νύφη ντύθηκε μια μια εντυπωσιακή δημιουργία της Vera Wang με δαντελένιες λεπτομέρειες, ενώ από τις στιγμές που έκλεψαν την παράσταση ήταν ο χορός του Μπιλ Γκέιτς με την κόρη του. Πατέρας και κόρη χόρεψαν το κομμάτι «Can You Feel The Love Tonight» του Ελτον Τζον.

Ο γαμπρός πήρε και προίκα το σπίτι

Ο γάμος έγινε στο ιπποτροφείο της Τζένιφερ Γκέιτς. Φυσικά, δεν είναι ένα απλό, παλιό αγρόκτημα αλόγων. Είναι ένα ακίνητο 124 στρεμμάτων, αξίας 16 εκατομμυρίων δολαρίων, που της έκαναν δώρο οι γονείς της μετά την αποφοίτησή της από το Στάνφορντ το 2016. Και αυτή είναι μόνο η αρχή ενός σχεδόν… βασιλικού γάμου. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, σύμφωνα με την New York Post, τα μέλη του προσωπικού κατασκεύαζαν τεράστια περίπτερα με γυάλινα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή στο γκαζόν του κτήματος, καθώς και μια μεγάλη σκηνή στην οποία πραγματοποιήθηκε η τελετή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις