Μάουρο Ικάρντι διαζύγιο: Η Γουάντα Νάρα τον ξεφτίλισε δημόσια

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μάουρο Ικάρντι διαζύγιο: Η Γουάντα Νάρα τον ξεφτίλισε δημόσια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μάουρο Ικάρντι διαζύγιο: Την κεράτωσε και τον διώχνει αφού πρώτα τον διασύρει στa social media

17.10.2021 | 13:50

Οργισμένο story έκανε η Γουάντα Νάρα, στo οποίo αποκαλύπτει ότι χώρισε με τον Μάουρο Ικάρντι και αφήνει να εννοηθεί ότι την απάτησε. Συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram: «Μία ακόμη οικογένεια κατέστρεψες για μία σκύλα». Πέρα από την «επίθεση», η «καυτή» Γουάντα Νάρα, που πρόσφατα δήλωσε πως τον κρατάει γιατί κάνουν ως και… 12 φορές σεξ ημερησίως, έκανε unfollow τον Αργεντίνο σούπερ σταρ και εξαφάνισε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τον λογαριασμό της, διαγράφοντάς τες.

https://twitter.com/FootballlForAll/status/1449464415364034563?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1449464415364034563%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1172029%2Fi-gouada-nara-horizei-ton-maouro-ikardi-katestrepses-tin-oikogeneia-gia-mia-skula%2F

Όσον αφορά την «πέτρα του σκανδάλου», ξένα μέσα αποκαλύπτουν ότι το τρίτο πρόσωπο είναι η 29χρονη China Suarez, ηθοποιός, μοντέλο, τραγουδίστρια και χορεύτρια, η οποία αναμφίβολα είναι αρκετά όμορφη. Αυτή, άραγε, «πήρε τα μυαλά του» επιθετικού της Παρί; Σύντομα θα φανεί! Πάντως η Γουάντα Νάρα, με την ισχυρή προσωπικότητα, εξοργίστηκε με τα νέα καμώματά του και τον έστησε στον τοίχο δημοσίως, χωρίς να υπολογίζει τίποτα!

Όλα δείχνουν πως το διαζύγιο της χρονιάς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο βρίσκεται προ των πυλών

Ο χωρισμός αυτός θα αλλάξει πολλά, αφού η Γουάντα Νάρα, εκτός από σύζυγος του Αργεντινού επιθετικού, είναι και μάνατζερ του, δηλαδή τον εκπροσωπεί. Μόλις την Παρασκευή η Γουάντα Νάρα και οι δύο κόρες του ζευγαριού, Φραντσέσκα και Ιζαμπέλα Ικάρντι, βρέθηκαν στο γήπεδο, για να παρακολούθησαν το παιχνίδι της Παρί με την Ανζέ. Μάλιστα, η 34χρονη δημοσίευσε στορι στο Instagram από το παιχνίδι. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν τώρα, η σχεση του Μάουρο Ικάρντι με την Γουάντα Νάρα οδεύει προς το τέλος.. Υπενθυμίζεται ότι το πιο συζητημένο ζευγάρι της δεκαετίας στο χώρο του ποδοσφαίρου παντρεύτηκε το 2014.

Η 29χρονη China Suarez
Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα και Μάξι Λόπεζ

Πρόκειται για ένα πασίγνωστο ερωτικό τρίγωνο που φτάνει στα όρια της σαπουνόπερας, με μεγάλη όμως δόση ποδοσφαίρου. Η σχέση «μέντορα-μαθητή» των Μάξι Λόπεζ και Ικάρντι, γρήγορα εξελίχθηκε σε φιλία και τόσο απλά διαλύθηκε συθέμελα το 2013 για τα… μάτια της Γούαντα Νάρα.

Ο Μάουρο Ικάρντι γεννήθηκε στο Ροσάριο της Αργεντινής (19/02/1993) και μεγάλωσε στις Κανάριες Νήσους, όπου πήγε όταν ήταν 6 χρόνων, για να ξεκινήσει την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο. Σκόραρε πάνω από 500 γκολ ως μέλος της Βεσιντάριο και το 2007, σε ηλικία 14 χρόνων τον διεκδικούσαν οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Βαλένθια, Σεβίλλη, Εσπανιόλ, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Άρσεναλ και Λίβερπουλ.

Τελικά, οι «μπλαουγκράνα» ήταν οι νικητές της διαδικασίας και ο Ικάρντι κατέληξε στη Μασία. Λίγοι γνωρίζουν ίσως την ιστορία για την ημέρα που ο Πεπ Γκουαρδιόλα, τότε προπονητής της Β’ ομάδας της Μπαρτσελόνα, διέκοψε μια προπόνηση για να πει στον Ικάρντι: «Πρέπει να παλέψεις για αυτό που θες. Να δουλέψεις σκληρά, να είσαι πάντα ταπεινός και χαλαρός».

Και… ξαφνικά Ιταλία, Σαμπντόρια και ζεύγος Λόπεζ

Ο Ικάρντι ξεκίνησε τη σεζόν 2008-2009 από την Κ17 της Μπαρτσελόνα, προωθήθηκε στην Κ19 και τον Ιανουάριο του 2011 πήγε ως δανεικός στην ιταλική Σαμπντόρια. Επιλογή που ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει πολλές φορές ως «εξαιρετική, γιατί από τότε έχω κάνει πολλά βήματα προς τα εμπρός. Είχα μιλήσει με τον πατέρα μου και μαζί αποφασίσαμε να μετακομίσουμε στην Ιταλία». Στην πρώτη του σεζόν στην Ιταλία το 2012-2013, ο Ικάρντι σκόραρε 10 γκολ και διασφάλισε την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Αν ο Ικάρντι λοιπόν, χρωστά κάπου την άμεση προσαρμογή του και την ποδοσφαιρική εξέλιξή του στη Serie A, είναι στον κατά εννέα χρόνια μεγαλύτερο συμπατριώτη του, Μάξι Λόπεζ. Ο Μάξι είχε πάρει υπό την προστασία του τον Αργεντίνο με ιταλικό διαβατήριο Ικάρντι. Συγκεκριμένα, τον φιλοξενούσε σπίτι του, τον τάιζε, τον φρόντιζε, πήγαινε διακοπές μαζί του και γενικά είχαν γίνει κολλητοί.

O Μάξι Λόπεζ ήταν παντρεμένος από το 2008 με τη Γουάντα Νάρα, επίσης από την Αργεντινή και μοντέλο. Τον Ιανουάριο του 2009 απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, Βαλεντίνο Γκαστόν, τον Δεκέμβριο του 2010 τον Κωνσταντίνο και τον Φεβρουάριο του 2012 τον Μπενετίκτο. Η σχέση αυτή τελείωσε τον Δεκέμβριο του 2013 με την κατάθεση των δυο για αίτηση διαζυγίου. Κάτι που δημοσιοποίησε η Γουάντα, με σχετικό post στο Twitter «Hasta acá llego mi amor» (στα ελληνικά «Μέχρι εδώ αγάπη μου»).

Η Ίντερ και το tweet «Γουάντα σ’ αγαπώ»

Αντίστοιχα, τον Απρίλιο του 2013, ο Μάουρο Ικάρντι υπέγραψε στην Ίντερ για 11.7 εκατομμύρια ευρώ και στις 25 Αυγούστου του ίδιου έτους έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τους «νερατζούρι». Ωστόσο, λίγοι ασχολήθηκαν με τις επιδόσεις του μικρού στο γήπεδο, αφού αυτό που απασχολούσε τους περισσότερους ήταν η ερωτική του ζωή.

Ο Ικάρντι είχε βρει τη γυναίκα της ζωής του. Αυτή ήταν η Γουάντα Νάρα! Ναι, καλά καταλάβατε, η σύζυγος του πρώην (πλέον) κολλητού του, Μάξι Λόπεζ. Μάλιστα, ο Ικάρντι δημοσίευσε τη σχέση του με την Γουάντα με το επίμαχο tweet «Wada I love you» (στα ελληνικά «Γουάντα σ’ αγαπώ»). «Δεν είναι εύκολο να εξηγήσω το συναίσθημα αυτό, γιατί ανακάλυψα πως αυτές οι δυο λέξεις κουβαλούν συναισθήματα που δεν έχουν όρια», ανέφερε ο Μάουρο.

Και στη μέση η Γούντα

Φυσικά, το λαβ στόρι λάμβανε χώρα στη Μεσόγειο και έτσι… εξυπακούεται ότι τα ιταλικά ΜΜΕ στοχοποίησαν αμέσως τη Γουάντα Νάρα, τη γυναίκα δηλαδή που ήταν στη μέση, ως την αιτία του διαζυγίου της με τον Μάξι Λόπεζ. Εκείνη με τη σειρά της έδωσε πολλές συνεντεύξεις απαντώντας στους επικριτές της, αποκαλύπτοντας μάλιστα στο αργεντίνικο Chi ότι ο λόγος που χώρισε με τον Μάξι Λόπεζ ήταν οι απιστίες του.

«Ορκίζομαι στα παιδιά μου. Εκείνος με απάτησε και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση. Όταν ήμασταν στην Αργεντινή, με είχε απατήσει και με την οικονόμο μας που δεν ήταν καν όμορφη. Έκαναν σεξ, ενώ κοιμόμουν με τα παιδιά σε άλλο δωμάτιο. Η σχέση μου με τον Μάουρο ξεκίνησε αφότου είχα χωρίσει με τον Μάξι, ο οποίος δεν μου έκανε έρωτα για τρεις μήνες! Ζούσα με πολυτέλειες, αλλά ζούσα και με έναν κρυμμένο πόνο. Τα παράτησα όλα πίσω μου. Δεν του ζήτησα ένα ευρώ, προκειμένου να «βγει» το συντομότερο δυνατό το διαζύγιο. Όταν όμως, ο Μάουρο συνάντησε τον Μάξι για να του πει πως με αγαπάει, εκείνος του είπε πως είμαι ακόμα η σύζυγος του. Όταν δε του είπα πως τον εγκαταλείπω, με ρώτησε «ποιος νομίζεις ότι θα σε θέλει, με τρία παιδιά;». Εγώ όμως, βρήκα έναν άνθρωπο που είναι γλυκός, νέος, καλός και είχε τα… @@@ να αναλάβει εμένα και τα παιδιά μου. Είναι 40χρονος στο σώμα 20χρονου. Από τα πρώτα πράγματα που μου είπε ήταν ότι «θα αγαπήσω τα παιδιά σου σαν να είναι δικά μου, αλλά πρέπει να παντρευτούμε. Αυτό θα είναι καλό για εκείνα», είπε επί λέξη η Γουάντα Νάρα.

«Το ντέρμπι της Γουάντα»

Στις 14 Απριλίου του 2014, η Σαμπντόρια του Μάξι Λόπεζ υποδεχόταν την Ίντερ του Μάουρο Ικάρντι. Tο παιχνίδι αυτό πέρασε σε δεύτερη μοίρα και έμεινε στην ιστορία ως «το ντέρμπι της Γουάντα». Κατά την είσοδο των παικτών στον αγωνιστικό χώρο και την καθιερωμένη ανταλλαγή χειραψίας πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο Μάουρο Ικάρντι ως φιλοξενούμενος πλησίασε τον Μάξι Λόπεζ για να του δώσει το χέρι. Ο Λόπεζ χωρίς καν να τον κοιτάζει τον απέφυγε. Ο Ικάρντι τον χαρακτήρισε «άξεστο» και η κόντρα που ξεκίνησε για τη Γουάντα, συνεχίστηκε. Για την ιστορία, η ομάδα του Μάουρο επικράτησε με 0-4.

Ο «επίμαχος» γάμος και τα παιδιά

Ένα μήνα μετά, στις 27 Μαΐου 2014, ο Ικάρντι παντρεύτηκε με τη Γουάντα – είχαν μεσολαβήσει κάποια εικοσιτετράωρα από την έκδοση του διαζυγίου της – σε μια μικρή τελετή, στο Μπουένος Άιρες, ενώπιον 12 ανθρώπων. Ακολούθησε τεράστιο πάρτι στις 7 Ιουνίου 2014, παρουσία εκατοντάδων καλεσμένων. Ο Ικάρντι είχε δώσει μια συνέντευξη στο CNN, στην οποία μεταξύ άλλων είπε πως η οικογένεια είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στη ζωή του. Και όπως κάθε άλλο σημαντικό στοιχείο, το ‘χει κάνει tattoo. Πέραν της συζύγου του, έχει στο σώμα του και τα ονόματα των τριών παιδιών της από τον πρώτο γάμο με τον Μάξι Λόπεζ.

Ο δημοσιογράφος του CNN τον ρώτησε αν ακόμη διατηρεί κάποια σχέση με τον πρώην σύζυγο της γυναίκας του με τον Ικάρντι να γελά νευρικά πριν απαντήσει: «Όχι. Η αλήθεια είναι ότι με τον Μάξι ήμασταν πολύ καλοί φίλοι, όταν ήμασταν στην Σαμπντόρια. Έπειτα όμως, από ό,τι συνέβη κόπηκε κάθε είδος σχέσης». Στις αρχές του 2015, το ζεύγος Ικάρντι απέκτησε το πρώτο δικό του παιδί, τη Φρανσέσκα, με τον Μάουρο να λέει ότι: «Πλέον απολαμβάνω να κάθομαι σπίτι, ξαπλωμένος στον καναπέ και να ακούω τα παιδιά. Ελπίζω να ζήσω και να μοιραστώ ό,τι επιτύχω μαζί της. Όσο συνεχίζεται η καριέρα μου, τη θέλω δίπλα μου γιατί αξίζει όλες τις θυσίες μπορεί να κάνει κάποιος για εκείνη. Είναι μακριά από την οικογένεια της στην Αργεντινή, για να μένει εδώ δίπλα μου και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας». Έπειτα το 2018, ήρθε στη ζωή τους και δεύτερο παιδί, η Ιζαμπέλα.

Το σίριαλ

Στις 23 Ιουνίου του 2015, το ζευγάρι Ικάρντι συναντήθηκε τυχαία με τον Μάξι Λόπεζ στην Ίμπιζα. Ο παίκτης της Τορίνο, συνοδευόταν από την Ντανιέλα Κρίστιανσον, μοντέλο από τη Σουηδία. Είχαν προηγηθεί αγωγές του Λόπεζ στον Ικάρντι, για το γεγονός ότι ο ίδιος δεν μπορούσε να δει τα παιδιά του, όπως ισχυριζόταν, ενώ έλεγε επίσης «δεν θέλω να εμφανίζονται τα πρόσωπα των παιδιών στα social media. Αντιλαμβάνομαι ότι ο Μαύρο είναι δημόσιο πρόσωπο, αλλά δεν νιώθω άνετα με την έκθεση των παιδιών μου και θα κάνω ό,τι μπορώ να τα προστατεύσω». Ο Λόπεζ ζήτησε μέσω δικαστηρίου, 50.000 ευρώ για κάθε φωτογραφία στην οποία φαίνεται το πρόσωπο των γιων του με το πρώτο δικαστήριο να του επιδικάζει 135.000 ευρώ… και να συνεχίζει.

Η Γουάντα bγήκε στην αντεπίθεση

«Πότε ζήτησε να δει τους γιους του και του το αρνήθηκα; Πότε τους τηλεφώνησε να τους μιλήσει και δεν απάντησα στην κλήση; Έχω μείνει άφωνη. Μάξι, σε ψάχνω εδώ και ημέρες γιατί δεν έχεις πληρώσει το σχολείο τους, όλο το χρόνο. Και στην Ίμπιζα δεν τα είδες δευτερόλεπτο, γιατί διασκέδαζες. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που κάνεις το θύμα. Έχεις εξαφανιστεί και όλα τα φροντίζει ο σύζυγος μου. Τα παιδιά μου ακόμα σε περιμένουν να έρθεις, να φανείς συνεπής στη δέσμευση που τους έκανες να τα δεις. Αντί να ξοδεύεις χρήματα σε δικηγόρους, ξόδεψε τα για να έρθεις να δεις τα παιδιά σου»!

Όταν η Γουάντα ανέλαβε ως μάνατζερ του Ικάρντι

Τον Οκτώβριο του 2015, ο Μάουρο Ικάρντι ενημέρωσε τον επί δεκαετίας και πλέον εκπρόσωπο του ότι δεν θα συνέχιζαν τη συνεργασία τους. Ποιον προσέλαβε; Μα φυσικά τη γυναίκα του, Γουάντα! Αυτή είναι πλέον η σύμβουλός του, η μάνατζερ του που κανονίζει όλα του τα ραντεβού, συμβόλαια και τις μεταγραφές του.

Ένα déjà vu ανάμεσα σε Ικάρντι και Λόπεζ

Μερικά χρόνια μετά τις τεταμένες σχέσεις των Ικάρντι και Λόπεζ, στις 3 Απριλίου 2016, σε μια ακόμη αναμέτρηση μεταξύ των δυο παικτών, στην ίδια déjà vu φάση, ο Ικάρντι της Ίντερ πήγε να δώσει το χέρι στον Λόπεζ της Τορίνο όπως γίνεται παραδοσιακά, πριν την έναρξη του αγώνα. Ο Μάξι Λόπεζ δεν γύρισε ούτε να φτύσει τον Ικάρντι, αγνοώντας τον και αποφεύγοντας να δώσει το χέρι, υπό το βλέμμα της Γουάντα που παρούσα ήταν στην εξέδρα. Ο αρχηγός της Ίντερ, Μάουρο, έξαλλος από το περιστατικό δήλωσε για το συμβάν: «Ήμουν ευγενικός και του έδωσα το χέρι μου, αλλά κάποια πράγματα εξαρτώνται από το πόσο άξεστοι είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι». Για την ιστορία, ο Μάουρο Ικάρντι είχε για την ομάδα του ο Μάξι Λόπεζ είχε μοιράσει τις ασιστ στα γκολ της δικής του που τελικά επικράτησε με 1-2.

Exit mobile version