Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ρότζερ Γουότερς γάμος: Ο θρύλος των Pink Floyd ντύθηκε για πέμπτη φορά γαμπρός
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρότζερ Γουότερς γάμος: Ο θρύλος των Pink Floyd ντύθηκε για πέμπτη φορά γαμπρός

Ρότζερ Γουότερς γάμος: Η νύφη υπήρξε σοφέρ του μεταφέροντάς τον από το ξενοδοχείο στις συναυλίες του

Ο τραγουδιστής των Pink Floyd, Ρότζερ Γουότερς ανακοίνωσε χθες πως παντρεύτηκε για 5η φορά, την Καμίλα Τσάβις, στο κτήμα του στη Νέα Υόρκη, το οποίο αγόρασε το 2010 έναντι 16,2 εκατομμυρίων δολαρίων. Με ανάρτησή του στα social media, ο 78χρονος Ρότζερ Γουότερς μοιράστηκε με τους οπαδούς του φωτογραφίες από την ξεχωριστή τους μέρα, γράφοντας: «Είμαι τόσο χαρούμενος, επιτέλους ένας φύλακας», με την νύφη να φορά ένα λευκό νυφικό από δαντέλα. Ο τραγουδιστής των Pink Floyd, του οποίου η καθαρή περιουσία λέγεται ότι ανέρχεται σε 310 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, αποκάλυψε σε συνέντευξή του το 2018 ότι γνώρισε την Καμίλα, η οποία είναι 43 χρονών, λίγα χρόνια πριν σε μία από τις συναυλίες του, εξηγώντας πως εργαζόταν στις μεταφορές και «οδηγούσε το αυτοκίνητο» που τον πήγαινε από και προς το ξενοδοχείο του.

Πώς γνωρίστηκαν και πώς την «αποπλάνησε»

Ελάχιστα είναι γνωστά για την Καμίλα, η οποία προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και το ζευγάρι αποτελεί θέμα συζήτησης για τα media εδώ και μερικά χρόνια. Σε μια συνέντευξη το 2018 στο Αργεντίνικο περιοδικό Infobae, ο Ρότζερ Γουότερς είχε δηλώσει: «Δεν είμαστε παντρεμένοι, αλλά είμαστε μαζί εδώ και μερικά χρόνια. Τη γνώρισα σε μία από τις συναυλίες μου πριν από κάποια χρόνια. Δούλευε στις μεταφορές. Οδηγούσε το αυτοκίνητο που με έπαιρνε. Βρισκόμουν σε ένα μέρος για δύο εβδομάδες και όπως καταλαβαίνετε πηγαινοερχόμουν από το ξενοδοχείο στο στάδιο πολλές φορές. Ο σωματοφύλακάς μου καθόταν μπροστά μαζί της και μιλούσαν, ενώ εγώ καθόμουν πίσω. Κάτι επάνω της μου τράβηξε την προσοχή». Αποκαλύπτοντας πώς αποπλάνησε την Καμίλα, ο Γουότερς πρόσθεσε: «Μια μέρα της είπα: ‘Με συγχωρείς, σου είπε ποτέ κανείς ότι έχεις όμορφα ζυγωματικά;».

Το ζευγάρι φέρεται να αρραβωνιάστηκε νωρίτερα φέτος, με την είδηση να γίνεται γνωστή όταν ο τραγουδιστής των Pink Floyd την παρουσίασε ως «αρραβωνιαστικιά» κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στα Χάμπτονς. Όσο για την νύφη, φορούσε ένα διάφανο λευκό νυφικό από δαντέλα και από κάτω ένα μαύρο κορμάκι ενώ κάνοντας την υπέρβαση επέλεξε μαύρα παπούτσια. Το λουκ ολοκλήρωσε με πολλές χρυσές αλυσίδες στο λαιμό, όπως και στο κεφάλι της καθώς και ένα στεφάνι από άνθη.

Ο «πλούσιος» έγγαμος βίος του Ρότζερ Γουότερς

Όσο για τον έγγαμο βίο του Ρότζερ Γουότερς – που πρόσφατα έβρισε τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ – είναι πολύ «πλούσιος». Η τελευταία του σύζυγος ήταν η Λόρι Ντάρνινγκ, με την οποία αρραβωνιάστηκε το 2004 και παντρεύτηκε τον Ιανουάριο του 2012, προτού υποβάλει αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο του 2015. Μιλώντας για τον γάμο του με την Λόρι, είχε δηλώσει στο παρελθόν ο τραγουδιστής: «Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος. Κάναμε προγαμιαίο συμβόλαιο. Ζούμε μαζί εδώ και 10 χρόνια, νομίζω ότι πλέον ξέρουμε πως μας αρέσει να ξυπνάμε το πρωί και να κοιμόμαστε μαζί το βράδυ».

Ωστόσο, το 2015, κατά τη διάρκεια της έκδοσης του διαζυγίου τους και την επικύρωσή του από δικαστήριο, η Λόρι ζήτησε πίσω το ρολόι της. Σύμφωνα με το Page Six, η Λόρι και ο θρύλος των Pink Floyd διαπληκτίστηκαν για ένα χρυσό ρολόι αξίας 35.000 δολαρίων. Μιλώντας τότε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν , η Λόρι είπε: «Θέλω μόνο το ρολόι μου, αυτό είναι όλο» λίγα λεπτά πριν οριστικοποιηθεί το διαζύγιο.

Όσο για τους τρεις πρώτους γάμους του, το 1969 ο Ρότζερ παντρεύτηκε τον παιδικό του έρωτα, την Τζούντι Τριμ, αλλά χώρισαν το 1975. Έναν χρόνο αργότερα, παντρεύτηκε την λαίδη Καρολάιν Κρίστι, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, προτού τελικά χωρίσουν το 1992. Το 1993 παντρεύτηκε την Πρισίλα Φίλιπς, με την οποία απέκτησε έναν ακόμη γιο αλλά πήραν διαζύγιο 8 χρόνια αργότερα.

Τα ελληνικά του Γουότερς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις