Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Είναι ωραία αυτή η φάση στη ζωή μου
LIFESTYLE

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Είναι ωραία αυτή η φάση στη ζωή μου

Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Η influencer μιλά πρώτη φορά για τον αγαπημένο της και κάνει αποκαλύψεις

Φουλ ερωτευμένη με τον Ίαν Στρατή είναι η Μαίρη Συνατσάκη και δεν το κρύβει. Η παρουσιάστρια και influencer, που πρόσφατα αποκάλυψε στα social media τη σχέση της με τον τραγουδιστή, μίλησε σήμερα για την πολύ όμορφη περίοδο που διανύει και παράλληλα απάντησε για όσα γράφει η Wikipedia για την προσωπική της ζωή. «Όλα καλά είναι ωραία να δουλεύω με τον άνθρωπο μου, είναι ωραία αυτή η φάση στη ζωή μου. Το λέω με μια συστολή γιατί είναι μια δύσκολη περίοδος αλλά δεν μπορώ να κρύψω πως σε αυτή την δύσκολη περίοδο εμένα αυτό το κομμάτι είναι ήρεμο μέσα μου», είπε αρχικά στο  «Dot» για τον Ίαν Στρατή και σημείωσε:

«Πιστεύω ότι αυτό μας έχει περάσει λίγο λάθος κοινωνικά, ότι είναι ωραίο να τσακωνόμαστε εγώ δεν ήθελα να ζω αυτές τις σχέσεις τις χειριστικές. Βρείτε την ηρεμία σας την εύχομαι ολόψυχα. Θέλω μια ήρεμη σχέση».

Για τα όσα γράφει η Wikipedia για την προσωπική της ζωή ανέφερε: «Είμαι ελεύθερη. Μήπως πρέπει να αλλάξει η Wikipedia; Αυτό είναι ένα κομματάκι ζωής, που θέλω να είναι πάντα ένα τρομερό μυστήριο. Τι έγινε εκεί; Τι ήταν αυτό το δημοσίευμα; Να αναρωτιέται ο κόσμος. Το λατρεύω αυτό. Εγώ στην τσεπούλα μου θα το έχω έτσι. Θέλω να σκεφτείτε ό,τι θέλετε για εκείνο το εξώφυλλο που είχε βγει σε εκείνη την εφημερίδα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις