Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μένια Μαθιουδάκη: Η πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο και οι γυμνές φωτογραφίες που θέλει να ξεχάσει
LIFESTYLE

Μένια Μαθιουδάκη: Η πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο και οι γυμνές φωτογραφίες που θέλει να ξεχάσει

Μένια Μαθιουδάκη: Η προκλητική φωτογράφηση δεν στάθηκε εμπόδιο στη καριέρα της

Πριν μερικά χρόνια ο τηλεοπτικός σταθμός του ΑΝΤ1 εκτόξευσε σε τηλεθέαση τα απογεύματα του και στη συνέχεια τα βράδια του χάρη στη σειρά «Μπρούσκο». Μια από τις παρουσίες που έμειναν χαρακτηριστικές στη σειρά ήταν η ηθοποιός, Μένια Μαθιουδάκη. Η όμορφη ξανθιά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από δεύτερο ρόλο κατόρθωσε με το ταλέντο της να ξεχωρίσει και να εδραιωθεί στη σειρά. Η καριέρα της με τον χώρο των μίντια είχε ξεκινήσει όμως νωρίτερα.

Την γνωρίσαμε ως κορίτσι του Χρήστου Φερεντίνου στο τηλεπαιχνίδι Super Deal, ενώ μεγάλη αίσθηση προκάλεσε λίγο αργότερα όταν φωτογραφήθηκε γυμνή για χάρη του ανδρικού περιοδικού Maxim. Η προκλητική φωτογράφηση δεν στάθηκε εμπόδιο στη καριέρα της, καθώς ακολούθησε μια νέα καριέρα στον χώρο της υποκριτικής, με το «Μπρούσκο» να την φέρνει μόνιμα στην Κύπρο.

Πλέον, η Μένια Μαθιουδάκη απολαμβάνει τη ζωή της με τον γιο της, που έφερε στον κόσμο τον Ιούλιο. Η ηθοποιός, παντρεύτηκε τον Μάη του 2021 με τον Δημήτρη Βουρλιώτη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις