Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γάμος Σωτηροπούλου – Μαραβέγια: Οι καλεσμένοι και οι ιδιαίτερες βέρες
LIFESTYLE

Γάμος Σωτηροπούλου – Μαραβέγια: Οι καλεσμένοι και οι ιδιαίτερες βέρες

Γάμος Σωτηροπούλου - Μαραβέγια: Νέες επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια

Η Τόνια Σωτηροπούλου δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευτυχισμένη καθώς την περασμένη Δευτέρα 11/10 παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της, Κωστή Μαραβέγια! Το ζευγάρι τέλεσε τον πολιτικό του γάμο στην Ύδρα, κεκλεισμένων των θυρών και έζησε αυτή την ξεχωριστή ημέρα όπως μόνο εκείνο ήθελε! Και μπορεί να μην ήθελαν φωτογράφους και κάμερες, ωστόσο λίγες ώρες μετά η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Κωστής Μαραβέγιας και οι μόλις 10 καλεσμένοι τους άρχισαν να μοιράζονται φωτογραφίες από τον γάμο στα social media.

Το πρωί της Πέμπτης, η γοητευτική ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το επίσημο φωτογραφικό άλμπουμ από τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια. Η Τόνια Σωτηροπούλου μας έδειξε στιγμιότυπα από τη στιγμή που αντάλλαξαν τους όρκους τους, τις βέρες, τη στιγμή που έκοψαν την γαμήλια τούρτα αλλά και τους χορούς τους στο ξέφρενο γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε. «Λίγη αγάπη ακόμα… Ευχαριστούμε για τις άπειρες υπέροχες ευχές και την απέραντη αγάπη, γίναμε ήλιοι, άστρα διάπυρα. Να είστε όλοι καλά και ευτυχισμένοι» έγραψε η ευτυχισμένη νύφη στη λεζάντα της ανάρτησης.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο μπαμπάς της την παρέδωσε στο γαμπρό, ενώ στο βάθος βλέπουμε την Κύπρια μαμά της να τους βιντεογραφεί με το κινητό της.
μοθοναιος τρομπουκη samara σαμαρα σαμαρα
Τόνια Σωτηροπούλου – Έτσι την υποδέχτηκαν οι συνάδελφοί της μετά τον γάμο της

Η Τόνια Σωτηροπούλου επέστρεψε στην δουλειά της και οι συντελεστές της σειράς της ΕΡΤ την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό.

Η Κατρίνα Τσάνταλη

Ανάμεσα στους 10 καλεσμένους που βρέθηκαν δίπλα στον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου ήταν η Κατρίνα Τσάνταλη.

Μάλιστα, η Κατρίνα ήταν αυτή που πήρε και την ανθοδέσμη της Τόνιας Σωτηροπούλου.

«Μου έδωσε την ανθοδέσμη στα χέρια, μη και δεν την πιάσω, και πέταξε μια ακόμη γιατί πάνω από όλα είναι δίκαιη!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κατρίνα Τσάνταλη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις