Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απολογία Έφης – επίθεση με βιτριόλι: Διεκόπη η δίκη, τι δήλωσε η Ιωάννα
ΕΛΛΑΔΑ

Απολογία Έφης – επίθεση με βιτριόλι: Διεκόπη η δίκη, τι δήλωσε η Ιωάννα

Απολογία Έφης - επίθεση με βιτριόλι: "Όσα ισχυρίστηκε κατά την απολογία της καταρρίπτονται από τη δικογραφία και τους εμπειρογνώμονες"

Ολοκληρώθηκε η απολογία της κατηγορούμενης, Εφης Κακαράντζουλα, για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, τον Μάιο του 2020. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μετά την απολογία της δράστιδος, σε δηλώσεις της έξω από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, είπε τα εξής: “Σήμερα περίμενα να πάρω απαντήσεις. Δεν πήρα καμία απάντηση. Όσα ισχυρίστηκε κατά την απολογία της, καταρρίπτονται από τη δικογραφία και τους εμπειρογνώμονες. Ακόμα και όταν ο πρόεδρος της έδειξε τις φωτογραφίες από τα χειρουργεία και το νοσοκομείο, εκείνη έμεινε απαθής και ατάραχη. Αυτό δείχνει τη στάση της. Ότι είναι αμετανόητη”.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν δέχεται τη συγγνώμη της Εφης Κακαράντζουλα δεν θέλησε να απαντήσει και αποχώρησε συνοδευόμενη από τους δύο δικηγόρους της. Ο δικηγόρος Νίκος Αλεξανδρής, τότε πήρε τον λόγο λέγοντας: “Για να είναι δεκτή η συγγνώμη πρέπει να είναι ειλικρινής, υπάρχουν λέξεις που ντράπηκαν, δεν ντράπηκε όμως το στόμα που της εκστόμισε”.

Λίγα λεπτά νωρίτερα σε δηλώσεις είχε προβεί και ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, λέγοντας: “Δεν έχει μείνει κανένα σκοτεινό σημείο στην υπόθεση. Περιμέναμε όλοι να ακούσουμε την εξήγηση της φράσης ‘εσύ Ιωάννα ξέρεις’. Η κατηγορούμενη είπε ότι θεωρούσε ότι κινδύνευε η υποτιθέμενη σχέση της με το 40χρονο με τον οποίο η Ιωάννα δεν είχε συναντηθεί. Προσπάθησε να πείσει ότι το βιτριόλι ήταν λίγο, ενώ οι ειδικοί λένε ότι ήταν κοντά στα δύο λίτρα. Δεν μένει καμία αμφιβολία ότι ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις