Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Οικονόμου – Θεός: Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις πλημμύρες και το Twitter πήρε “φωτιά”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου – Θεός: Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις πλημμύρες και το Twitter πήρε “φωτιά”

"Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα φυσικά φαινόμενα", δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου

“Με το Θεό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς, δυστυχώς. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα φυσικά φαινόμενα”, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμύρες στην πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια, προκαλώντας πολλά αρνητικά σχόλια στο Twitter. Μιλώντας για τη διαδικασία της αποτίμησης των ζημιών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη “και θα γίνει με την εγκυρότητα και με την ταχύτητα την οποία παρουσιάζει ο κρατικός μηχανισμός τα τελευταία δύο χρόνια”.

Ειδικότερα για την Εύβοια “βρέθηκαν όπως γνωρίζετε από την πρώτη στιγμή εκεί, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές ο κ. Τριαντόπουλος αλλά και ο υφυπουργός κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας, ο κ. Τουρνάς. Για τις καταστροφές στη Β. Εύβοια στο βαθμό που αυτές συνδέονται με τις πληγές που άφησε πίσω της η πυρκαγιά του περασμένου Αυγούστου, θέλω να επισημάνω τα εξής: Παρά τις εργώδεις προσπάθειες της κυβέρνησης αλλά και όλων των εμπλεκόμενων φορέων είναι ανθρωπίνως αδύνατον να επιλυθούν όλα τα προβλήματα μέσα σε τόσο λίγο χρόνο.

Και πρόσθεσε ότι “με τον Θεό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς”…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις