Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γάμος Μαραβέγια – Σωτηροπούλου: Οι μπομπονιέρες και το κέρασμα στους φωτογράφους
LIFESTYLE

Γάμος Μαραβέγια – Σωτηροπούλου: Οι μπομπονιέρες και το κέρασμα στους φωτογράφους

Γάμος Μαραβέγια - Σωτηροπούλου: Σε στενό κύκλο παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο - Ποιοι ήταν οι καλεσμένοι

Στην Ύδρα παντρεύτηκαν η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας με πολιτικό γάμο. Το ζευγάρι κράτησε επτασφράγιστο μυστικό την τέλεση του γάμου του, με τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ να ενημερώνονται τελευταία στιγμή για το χαρμόσυνο γεγονός. Ο γάμος τελέστηκε στις 6.15 μ.μ. σε μεγάλο ξενοδοχείο από τον αντιδήμαρχο του νησιού, κ. Γιάννη Μπελεγρή, ενώ προσκεκλημένοι του ζευγαριού ήταν άνθρωποι της οικογένειάς τους και στενοί φίλοι, όπως ο γνωστός σκηνοθέτης, Νίκος Περράκης, ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος, η Ευγενία Σαμαρά, ο Πάνος Μουζουράκης και η Κατρίνα Τσάνταλη.

Μετά την τέλεση του πολιτικού γάμου τους, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας μοίρασαν -μέσω τρίτων- ένα μπουκάλι κρασί και μία τούρτα στους ανθρώπους που ταξίδεψαν στην Ύδρα για να καλύψουν το χαρμόσυνο γεγονός. Σε όλους όσοι ήταν εκεί μεταφέρθηκε πως οι νεόνυμφοι δεν επιθυμούν να κάνουν καμία δήλωση, αλλά ούτε να ποζάρουν στους φωτογράφους.

Δες παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE.
Το κέρασμα του ζευγαριού στους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ
Το ζευγάρι, επέλεξε μια απλή μπομπονιέρα. «Ευχαριστούμε πολύ. Κωστής & Τόνια», έγραψαν με καλλιγραφικά γράμματα σε μια κάρτα που ήταν τοποθετημένη σε ένα μικρό γλαστράκι.
mpomponieres-maravegias
Οταν η Τόνια Σωτηροπούλου είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια

Ο Κωστής Μαραβέγιας, που έκανε πρεμιέρα πρόσφατα με την εκπομπή «Δυνατά» στην ΕΡΤ1, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» είχε πει, μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να γίνω πατέρας. Αγαπάω πολύ τα παιδιά. Αρχικά, έχω πολλούς γονείς που έρχονται με τα καρότσια στα live και τους χαίρομαι. Μ’ αρέσει πολύ αυτό. Φέρνει μια καινούργια ζωή, μια αναγέννηση… Όταν αισθάνεσαι ότι θες να είσαι δοτικός και να μη βρίσκεις ένα αντίκρισμα, υπάρχει ένας τοίχος που πέφτει πάνω. Οπότε η πατρότητα ή η μητρότητα, αν τη θέλεις, νομίζω είναι κάτι πολύ όμορφο».

Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας είναι μαζί τέσσερα χρόνια

Μάλιστα, η ηθοποιός είχε μιλήσει στην Real Life για τη σχέση τους. «Λέω πάντα τη γνώμη μου στον Κωστή και εκείνος μου λέει τη δική του. Νομίζω ότι η μουσική εκπομπή που θα κάνει φέτος στην ΕΡΤ του ταιριάζει πολύ. Είναι φρέσκο, διαφορετικό, και θα έχει και την ευκαιρία να δείξει πτυχές του εαυτού του που ίσως μέχρι στιγμής να μην ήταν τόσο ορατές», ανέφερε μιλώντας στη Real Life.

«Είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια. Αισθάνεσαι κάπως σαν να μη θέλεις να κλείσεις τα παντζούρια στον φίλο σου, κάπως έτσι αισθάνεσαι και για τον άνθρωπό σου μετά από τόσο καιρό», σημείωνε η Τόνια Σωτηροπούλου. Οσο για το πώς είναι να μένουν μαζί, είπε ότι «δεν υπάρχει δυσκολία στη συγκατοίκηση, ήταν πολύ αβίαστο όλο αυτό. Είμαστε πολύ καλά, είμαστε οι καλύτεροι φίλοι. Μόνον έτσι μπορεί να επιβιώσει μια σχέση, πέρα από τον έρωτα, τη βαθιά αγάπη και τον θαυμασμό. Το να γίνεται ο άλλος οικογένειά σου δεν είναι συνηθισμένο».

«Θα συμβεί μία-δύο φορές στη ζωή μας. Ίσως είναι το φυσιολογικό επακόλουθο και επέρχεται με την ωρίμανση. Πρέπει να είναι όλα στη μέση, 50-50, αλλιώς δεν λειτουργεί τίποτα», κατέληξε η Τόνια Σωτηροπούλου για τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις