Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Παπαδέλη: Το στρινγκ της κουκλάρας του My Style Rocks που διέλυσε το Instagram
LIFESTYLE

Χριστίνα Παπαδέλη: Το στρινγκ της κουκλάρας του My Style Rocks που διέλυσε το Instagram

Χριστίνα Παπαδέλη: Στήθηκε στο φακό μόνο με το στρινγκ μαγιό

Ήταν μία από τις πιο καυτές παρουσίες του γνωστού ριάλιτι μόδας και μια βόλτα από τον λογαριασμό της στο instagram θα σταθεί ικανή για να σε πείσει. Ο λόγος για την Χριστίνα Παπαδέλη, πρώην παίκτρια του My Style Rocks, η οποία διατηρεί έναν πολύ καυτό λογαριασμό στο instagram, ενώ στις πιο πρόσφατες πόζες της, στήθηκε στο φακό μόνο με το στρινγκ μαγιό και την πίσω όψη της σε πρώτο πλάνο. Η καυτή Χριστίνα με το εξωτικό ταμπεραμέντο, είναι σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα με την πρώτη κοινή εμφάνιση να πραγματοποιείται στη βάφτιση των παιδιών του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια έχει ρίζες από το Σουδάν και εκεί οφείλεται το εξωτικό look της. Μοιάζει σαν τη χαμένη αδερφή της Φουρέιρα, λατρεύει την Beyoncé, αγαπά τη μόδα, έχει χορέψει στα μεγαλύτερα club της Αθήνας. Με μαμά από την Αίγυπτο και μπαμπά από το Σουδάν, η Χριστίνα γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη γειτονιά του Αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι.

Μη φανταστείτε πως συνέβη κάτι περίεργο στην παιδική της ηλικία – εκτός από τον χωρισμό των γονιών της. Η οικογένειά της και ο πατριός της, με τον οποίο έχει πολύ καλές σχέσεις, προσπαθούσαν με τα λίγα οικονομικά μέσα που διέθεταν να τα καταφέρουν. Έχει έξι αδέρφια (τρία κορίτσια και τρία αγόρια). Δεν της έλειψαν πολλά, γιατί είχε μάθει από μικρή να είναι αγωνίστρια. Στα χρόνια του Λυκείου μετακόμισαν στο Παγκράτι.

Κάπου εκεί ανάμεσα στον χρόνο προκύπτει και η ιδιότητα της βοηθού φαρμακοποιού στα ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Σπούδασε το αντικείμενο όχι για να ασχοληθεί με τα χάπια της πίεσης ή της καρδιάς, αλλά γιατί ήθελε να μάθει να παρασκευάζει μόνη της καλλυντικά. Δεν βρέθηκε ποτέ πίσω από τον πάγκο ενός φαρμακείου, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να κάνει πράξη για μία ακόμη φορά αυτό που ήθελε…

Απολαύστε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις