Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Καινούργιου: Το παιδικό της τραύμα
LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου: Το παιδικό της τραύμα

Κατερίνα Καινούργιου: Όταν ήταν μικρή κατουρήθηκε στην τάξη και η δασκάλα την έβαλε δίπλα στο καλοριφέρ για να στεγνώσει.

Πολλές ήταν οι εξομολόγήσεις που έγιναν αυτή την εβδομάδα στον τηλεοπτικό αέρα. Η Σόφη Ζανίνου είναι 71 χρονών και κρατιέται πολύ καλά. Η ίδια αποκάλυψε πως όταν την πιάνουν οι μαύρες της, περνάει από την παλιά της γειτονιά, βλέπει πως έγιναν οι παλιές της συμμαθήτριες και χαίρεται. Η Κατερίνα Καινούριου αποκάλυψε το παιδικό της τραύμα. Όταν ήταν μικρή κατουρήθηκε στην τάξη και η δασκάλα την έβαλε δίπλα στο καλοριφέρ για να στεγνώσει.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου κυνηγούσε την Ελένη Ράντου επί δύο χρόνια μέχρι να καταφέρει να την ρίξει στην αγκαλιά του. Ζόρικα τα πράγματα για την Κατερίνα Πεφτίτση, η οποία πάει με το κινητό της ακόμα και στην τουαλέτα. Ο Αιμίλιος Χειλάκης αποκάλυψε πως έχει κάνει πολλά one night stands και πολλοί τον παρομοιάζουν με τον Γιάννη Σπαλιάρα. Το αγαπημένο τραγούδι «Μου έλειψες πολύ» του Πέτρου Ιακωβίδη είναι εμπνευσμένο από την κλασική ρομαντική ταινία «Το Ημερολόγιο». Ο Δήμος Αναστασιάδης έχει ένα φίλο γκαντέμη και κάθε φορά που πάει να τον ακούσει στο μαγαζί συμβαίνουν ευτράπελα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις