Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καταγγελίες στο θέατρο: Χείμαρρος ο Γιάννης Μποσταντζόγλου
LIFESTYLE

Καταγγελίες στο θέατρο: Χείμαρρος ο Γιάννης Μποσταντζόγλου

Καταγγελίες στο θέατρο:"Ζήτησε συγνώμη, τον πέταξα έξω από το σπίτι και του είπα να μην ξανασχοληθεί με μας"

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στις καταγγελίες που ήρθαν στο φως για κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου, την εμπειρία που βίωσε η Δήμητρα Παπαδήμα καθώς και τη δική του αντίδραση σε αυτήν.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τι να πω για όσα ακούστηκαν στον χώρο μας… Τέτοιο ξεφτιλίκι δεν το περίμενα! Και κανείς από εμάς πιστεύω. Όλοι ξέραμε και κάτι ακούγαμε.

«Αυτό που συνέβη στη Δήμητρα δεν ήταν σε γνώση μου, το έμαθα εκ των υστέρων. Μια μέρα κατέβηκε από ένα ραντεβού που την περίμενα κάτω και έτρεμε. Την ρωτούσα τι συνέβη και δεν μου έλεγε. Σε δυο, τρεις μέρες μου το έσκασε. Ήταν ένας άνθρωπος που πήγε να τον δει για δουλειά και της όρμησε. Πήγα και τον βρήκα στο ξενοδοχείο που έμενε, τον πήρα μέχρι πάνω στα Βριλήσσια που μέναμε με κλωτσιές και μπουνιές και ζήτησε συγνώμη. Μετά τον πέταξα έξω από το σπίτι και του είπα να μην ξανασχοληθεί με μας» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, ο γνωστός πρωταγωνιστής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις