Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου – γάμος: Η τιμή πώλησης… της μπομπονιέρας

LIFESTYLE

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου – γάμος: Η τιμή πώλησης… της μπομπονιέρας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου - γάμος: Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου αναφέρθηκε στα όσα διαδραματίζονται στον χώρο του θεάματος

07.10.2021 | 09:47

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην μπομπονιέρα του γάμου της με τον Ανδρέα Παπανδρέου η οποία βγήκε πρόσφατα σε δημοπρασία με αρχική τιμή το ποσό των 5.000 ευρώ. Μάλιστα στον τηλεοπτικό αέρα αναφέρθηκε πως η μπομπονιέρα άγγιξε στις προφορές μέχρι τις 10.000 ευρώ. Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σχολίασε «Το είδα στο Ιντερνετ. Ο καθένας θεωρεί πως όταν έχει κάτι που έχει αποκτήσει…ξέρετε εκεί τότε μπήκε ο κόσμος μέσα, μπουκάρισε στην εκκλησία και δεν είχε μείνει ούτε μία μπομπονιέρα. Δηλαδή ούτε εγώ την έχω αυτήν την μπομπονιέρα. Οι καιροί είναι δύσκολοι, υπάρχει στενότητα χρημάτων».

Και συμπλήρωσε «Ο κύριος αυτός είχε τους δικούς του λόγους. Συμβαίνουν και αυτά…Είναι κρίμα που δεν έχω εγώ ένα μικρό, έστω, κομμάτι». Στη συνέχεια η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου αναφέρθηκε στα όσα διαδραματίζονται στον χώρο του θεάματος με τις κακοποιητικές συμπεριφορές και στον πόλεμο που είχε δεχτεί από τον Τύπο. «Η δική μου περίπτωση είχε καθαρά πολιτικούς λόγους. Θέλησαν να χτυπήσουν τον Ανδρέα και στη συνέχεια ήθελαν να χτυπήσουν και να εξαφανίσουν τον Παπανδρεϊσμό. Εντασσόταν μέσα σε ένα πολιτικό σχέδιο. Οπότε, λοιπόν, είχαν επιταχθεί διάφοροι στο να εξαφανίσουν ό, τι μπορούσαν. Δυστυχώς για εμένα είχα ίσως τη μοναδική περίπτωση να κουβαλήσω στις πλάτες μου τον Παπανδρεϊασμό για 25 χρόνια χωρίς καμία βοήθεια. Ήταν μια δύσκολη και επώδυνη διαδικασία αλλά παλεύτηκε».

Σε άλλο σημείο, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου υποστήριξε: «Είχε γραφτεί ότι πηγαίνω σε μάγισσες και χαρτορίχτρες. Όλα αυτά τα ψέματα. Κουβάλησα ένα τεράστιο βάρος με τον ζεις με έναν τέτοιο ηγέτη. Δεν διαφωνώ με την κριτική. Όλοι μαθαίνουμε από τα λάθη τους. Εγώ πιστεύω ότι έχω μάθει».

Ο γάμος

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου και η Δήμητρα Λιάνη παντρεύτηκαν στις 13 Ιουλίου 1989, στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Πολιτεία.

Exit mobile version