Δολοφονία influencer ΗΠΑ: Νεκρός ο σύζυγος της Αλέξις Σάρκι

ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφονία influencer ΗΠΑ: Νεκρός ο σύζυγος της Αλέξις Σάρκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Δολοφονία influencer ΗΠΑ: Τέλος στη ζωή του έβαλε στο σπίτι της κόρης του Φορτ Μάιερς ο 50χρονος σύζυγος της influencer του Instagram

07.10.2021 | 11:22

Νεκρός βρέθηκε ο σύζυγος της influencer του Instagram, Αλέξις Σάρκι, η οποία είχε εξαφανιστεί μια μέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών και βρέθηκε δολοφονημένη περίπου 5 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της στο Χιούστον του Τέξας. Ο λόγος για τον 50χρονο Τόμας Σάρκι ο οποίος βρέθηκε νεκρός στη Φλόριντα την Τετάρτη, αφού οι αρχές είχαν εκδώσει ένταλμα σύλληψης του για τον θάνατο της 26χρονης συζύγου του.

Μπελ Γκίμπσον: Η διάσημη influencer που πλούτισε από τον ψεύτικο καρκίνο

Σύμφωνα με το Foxnews ο 50χρονος φαίνεται πως έβαλε τέλος στη ζωή του με μια “αυτοτραυματική βολή” στο σπίτι της κόρης του στο Φορτ Μάιερς, αφού αστυνομικοί έφτασαν για να τον συλλάβουν, ανέφεραν αξιωματούχοι του αμερικανικού γραφείου στο Χιούστον. Ο Τόμας είχε “εξαφανιστεί” από το Τέξας όταν τον περασμένο Νοέμβριο εργάτες είχαν ανακαλύψει τη σορό της άτυχης 26χρονης σε αυτοκινητόδρομο στο Χιούστον. Το γυμνό της σώμα βρέθηκε στην άκρη του δρόμου δίπλα σ′ ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων κοντά στο διαμέρισμά της. Ο θάνατός της κρίθηκε αργότερα ανθρωποκτονία από στραγγαλισμό.

Ετικέτες
Exit mobile version